MENI

Intima: Oralni seks od A do Aaah...

Frajeri bi ga svaki dan. (I to nekoliko puta!) A mi cure često ne znamo što točno činiti jer ne znamo tumačiti ono njihovo “Aaaaah” dok smo zaposlene tamo dolje. Srećom, tu su naše instrukcije s preciznim tehničkim detaljima i savjetima za super umjetnički dojam.

Kažu da je majčica priroda smislila oralni seks kao test zaljubljenosti. Dakle, ako 100% goriš za partnerom, oralni seks najdraža vam je aktivnost na repertoaru. I nitko vam ne mora obećavati da će vas nakon toga odvesti u najskuplji restoran. No ako vam baš i nije nešto, e onda vam se oralni seks doista može učiniti privlačan kao bilo koja vježba na pilatesu koju ponovite više od trideset puta i pitanje je vremena kada ćete poput Samanthe Jones u “Seksu i gradu” primijetiti da se ne zove uzalud taj blow job – job. A kako stvari prema statistikama stoje, čini se da se naši dečki ponašaju poput najambicioznijih “poslodavaca” jer bi stalno stiskali onu polugicu na kojoj piše “Više oralnog seksa! Uduplati rad! Još pa još!”.

S emocijama, molim!

Naime, prema statistikama, oralni seks jedna je od njihovih najdražih seksualnih aktivnosti, a iako ga danas prakticira 70% parova, osam od deset muškaraca tvrdi da bi ga rado imali puno češće na programu. Budući da je vrijeme praznika, odlučili smo da u ovom vodiču neće biti ni riječ o radu nego 100% o užitku, tim više što smo se ponovno podsjetili tih divnih položaja i tehnika iz Kama sutre vezanih uz oralni seks, a koji imaju tako egzotične i voćne nazive kao najsočniji sladoledi – sisanje manga, lotos na mjesečini, ubrati orhideju... S obzirom na to da nikako ne želimo da ovo bude vodič samo za ljetne igrice u kojima će uživati dečki, konzultirali smo seksualnu eksperticu Lou Paget koja već godinama drži seminare na temu oralnog seksa. No prije nego što prijeđemo na prve vježbe, sad je trenutak da zaboravite sve one pojmove kao što su deep throat, soakin, facial, a koje ste možda pokupili škicnuvši u poneki pornić jer ste htjeli provjeriti što dečki žele. Naime, činjenica je da dečki ne vole kad se ponašate kao profesionalka i odrađujete sve mehanički, kaže Lou. Dakle, krenimo redom:

Napalite ga najavom!

Ako je istina da se pola seksa odvija u glavi, napomenite svom dečku da ćete ga sljedeći put nagraditi specijalnim tret­manom. A potom čekajte da njegova mašta odradi pola predigre.

Skini me nježno

Kada se nađete oči u oči, ne brzajte. Jer ako smo išta naučili iz svih tih striptiz filmova, onda je to da je odjeća itekako seksi i da treba ići pooolako. Uhvatite ga nježno između nogu (ili malo čvršće ako nosi traperice). Ako njegove hlače imaju patent, otvorite mu ga zubima, a potom krenite na milovanje i napade preko bokserica da biste ga postupno oslobodili tkanine i uzeli u ruku.

Tko me to gleda

Ok, dečki su vizualni tipovi i obožavaju gledati to što im radite. No ako se namjestite ispred ogledala, bit će izvan sebe jer će imati osjećaj da se upravo nalazi usred filma za odrasle, i to kao glavna zvijezda. Nastavite ga gledati u oči i promatrati kako reagira na svaki vaš seksi potez jer užitak je zarazan.

Vrijeme za napad

Kažu da se dobar oralni seks može podijeliti u dva dijela – napaljivanje i akcija. Dakle, prije samog napada dobro iskoristite svoje usnice, usta, ruke i kosu kako biste ga doveli do onog posebnog stanja. Malo ga draškajte kosom po penisu, a ako imate dugu kosu, slobodno napravite malu omču te je omotajte oko veseljka i nježno je povlačite gore‑dolje. Potom ga nježno obujmite usnicama i počnite sisati, varirajući rad usnicama i jezikom. Vaš je cilj doći do najosjetljivijeg dijela penisa, a to je frenulum (elastičan dio kože koji povezuje glavić i kožicu penisa).

Ne zaboravite testise

A za to vrijeme, dok se vi igrate njegovim najboljim prijateljem, draškate ga jezikom i poljupcima, jednom mu rukom malo jače stisnite testise.

Žongliranje i sisanje

Ako se pokaže da je vaš dragi fan žongliranja, u igru možete uključiti i usta. Klizite lagano jezikom po brazdi između testisa, ljubite ih, a u nekom trenutku ih možete staviti u usta te nježno sisati.

Stopostotni užitak

A sada je vrijeme da se izbezumi od užitka tako što ćete mu nježno kažiprstom i srednjakom dotaknuti perineum (područje između anusa i testisa). Kako ćete znati da niste pretjerali? Zamislite da nekome pružate facijalnu masažu pa nastojte da vam dodir bude ugodan, a pokreti kružni, hipnotizirajući.

Nenadana pauza

Iako se još dvoumimo je li to sjajna ili samo riskantna ideja, pokušajte na nekoliko minuta obustaviti rad. Jer, bez obzira na to što ste već došli do stupnja da vam je penis u ustima, to nipošto ne znači da na tome treba i ostati. Uostalom, poznato je da frajere ionako najviše uzbuđuje nepredvidljiv program.

Nastavak programa

Vi birate hoćete li ga ponovno staviti u usta ili nježno palucati jezikom oko glavića, no u trenu kada primijetite da se približava orgazmu – zaustavite se. No i dalje ga obrađujte rukom ili mu nježno puhnite u vrh penisa, tek toliko da malo hladnim zrakom odgodite orgazam.

Velika eksplozija

I konačno smo na cilju i pred vama je samo jedna odluka – progutati ili ne. No, što god odlučili, to je ok. Samo mu nemojte govoriti da vam se ne sviđa njegov okus. A dok on svršava i lagano dolazi k sebi, još ga neko vrijeme nježno držite u rukama (ili ustima), a onda se bacite na uzvratnu utakmicu.
(Cosmopolitan)

Нема коментара:

Постави коментар