MENI

Životinje se ne plaše smrti!

Životinje, kao i ljudi, razumeju da će umreti. Međutim, za razliku od ljudi one se ne plaše smrti. Shvataju da kraj jednom mora doći. Kada odlaze, ponosni su na vlasnike kojima su zahvalni na svemu što su im tokom života pružili - rekla je dr. Monika Diedrih, koja ima sposobnost da telepatski "razgovara" sa životinjama, za 24sata.hr.

Monika je svoj dar otkrila slučajno, kada joj je bilo osam godina.

- Deca mogu da razumeju životinje i da sa njima komuniciraju. Sve dok ih odrasli ne uvere u suprotno, govoreći im da izmišljaju. Kada krenu u školu, deca obično već gube tu sposobnost jer im društvo govori da nisu u pravu i da je nemoguće razgovarati sa životinjama - kaže Monika.

Iako je tada mislila da s njom nešto nije u redu, jer su je rođaci, kojima je rekla da čuje šta životinje govore proglasili ludom, svoj dar ipak je prihvatila.

Kako kaže, bavi se prevođenjem poruka koje putem nje životinje šalju svojim vlasnicima. Najčešće se žale na dosadu, dok vlasnike zanimaju odgovori na pitanja o zdravlju i smrti njihovih ljubimaca.

Takođe, vlasnike zanimaju pitanja poput onih - zašto psi preterano laju ili zašto mačke ne žele da obavljaju nuždu u pesku.

- Tokom razgovora sa životinjama ja mogu da otkrijem uzroke njihovog nepoželjnog ponašanja. To ne znači da im ja mogu reći da nešto prestanu da rade, a one će me poslušati, s tim da vlasnik ne mora da promeni ponašanje koje je uzrokovalo problem – kaže Monika i dodaje: Životinje su tokom razgovora jasne i konkretne u traženju onoga što žele. Pritom su često, za razliku od vlasnika spremne na kompromise.
Izvor: ljubimci.24sata.hr

Нема коментара:

Постави коментар