MENI

Koja je tvoja devojka: Zavodnica, pametnica, sponzoruša, psihopata?

By adamr / FreeDigitalPhotos.net
Hteli mi to da priznamo ili ne, postoje devojke koje treba izbegavati, mada obično potrošimo prilično vremena dok toga postanemo svesni. Kako biste na vreme znali sa kime imate posla, pročitajte sledeći tekst.

Mudrica

Lepo je kada je devojka pametna i obrazovana, kada ima definisane stavove. Ali, ako je to sve prekomerno onda je samo pitanje dana kada će ona postati svadljiva sveznalica. Ovakve pametnice su sarkastične, ironične, cinične, drske, a njihova ličnost je izgrađena na osnovu mišljenja da su drugi iza njih

Sponzoruša

Muškarci uglavnom vole da povremeno obraduju svoje devojke poklonima, malim ili velikim. Međutim, ukoliko vaša devojka potencira darivanje kao ono što je najviše zabavlja, ako drugaricama prepričava šta ste pili i koliko je koštala večera koju ste vi platili,to je loš znak. Cena vašeg sata, automobila, kako vam je sređen stan, gde ste letovali, zimovali... su teme kojima se bave samo sponzoruše.

Uvek u pravu

Prvo ćete misliti da je ona prava, a onda ćete shvatiti da je samo - uvek u pravu. Uvek! Ona može da ima sve što ste oduvek tražili kod žene: ljubazna je, inteligentna, zabavna, seksi, ali i tvrdoglava. Ako se u bilo čemu ne slažete s njom ili ukoliko dokažete da greši, loše ćete proći jer je pred vama višečasovna svađa.Njen ponos i arogancija su svakako dovoljni da na vreme pobegnete.

Psihopata

Devojka koja vas zove deset puta dnevno, javlja vam porukom svaki svoj potez i proganja vas na društvenim mrežama, svakako zaslužuje ovakvo ime. Ona želi da zna šta radite u svakom trenutku i vi ste joj jedina misao. Naravno, na psihopatu se lako pada jer ona strasna i posvećena vezi, često i neverovatna u krevetu.
(Mondo)

Нема коментара:

Постави коментар