MENI

Seksi Nova godina

Foto credit: Thinkstock
Praznici su vreme opuštanja, poklona, želja... Da li je odličan seks na vašoj listi želja? Ako jeste, isprobajte ove savete Cosmopolitana.

Mijenjajte poze. Nemojte samo ležati mirno. Mijenjanjem poza u seks unosite zabavu, vježbate tijelo, a i vaš će frajer dulje izdržati. Krenite s misionarskom pozom, prebacite se u jahačku za duboku penetraciju i snažnu stimulaciju klitorisa, a svršite u vrućem doggyju. Sigurni smo da ćete oboje uživati!

Unaprijedite oralni seks. Nevezano tko bio onaj tko ga pruža, a tko onaj tko ga prima, uspostavite kontakt očima. Najzahvalnija poza za oralni seks je da onaj koga se zadovoljava sjedi na samom rubu kreveta, a onaj tko zadovoljava kleči na podu ispod njega. Svakako vrijedi isprobati!

Kaznite ga za grijehe. Zašto bi lupkanje po guzi ili lagano bičevanje bilo rezervirano samo za porno filmove. Kada jednom osjeti vašu kaznu, sigurni smo da će griješiti sve češće. Još ako se potrudite i oko kostima...

Rasplešite se. Izaberite pjesmu koja vam je jako seksi i pripremite svom dragom mali striptease spektakl. Preporučamo zavodljivo rublje, crveni ruž, vrtoglavo visoke štikle i božićnu kapicu. Upalite samo lampice da trepere i sigurni smo da vam on neće moći odoljeti.

Nabavite gumenu patkicu. Naravno, onu koja vibrira. Napunite kadu sapunicom i uživajte zajedno u igricama pod vodom. A ako vam je kada premala za dvoje, njega posjednite da vas gleda, samozadovoljavajte se i priuštite mu scene koje nikada neće zaboraviti.
(Cosmopolitan)

Нема коментара:

Постави коментар