MENI

HOROSKOP: Kako koji znak reaguje na raskid vreze?

Saznajte kako horoskopski znaci reaguju kada dođe do raskida. Devica se trudi da raskid bude civilizovan, osećajne Ribe tuguju i plaču, Vaga ne pokazuje svoja prava osećanja, a Strelac ne gubi vreme i kreće u nova osvajanja. 

AdivaVoicu / Pixabay

Ovan pati, ali to ne pokazuje
Ovnu u vezi najviše smeta dosada, što mu je ujedno i glavni razlog za raskid. Prilikom raskida nije nimalo dostojanstven, pa ako ga partner povredi, odmah postavlja “zid” ispred sebe i postaje hladan.
Raskid mu jako teško pada, ali to nikada neće pokazati, već će se truditi da svima dokaže da i dalje drži titulu glavnog osvajača.

Za Bika posle kraja nema povratka
Bik se jako teško odlučuje na raskid, ali nakon što se jednom odluči, više nema povratka. On je iskren i veran, a to isto očekuje od partnera. Ipak, vrlo često mu se to obije o glavu. Jako loše procenjuje ljude, pati dugo i tiho, a svoja najdublja osećanja ne želi da poveri ni prijatelju.

Blizanci ne mogu da veruju da ih je neko ostavio
Blizanci se jako loše nose sa raskidom zato što su naučili da budu omiljeni u društvu. Upravo zbog toga ne mogu da zamisle da bi ih neko ostavio.
Skloni su traženju objašnjenja, pozivima u kasnim noćnim satima i izlivima nežnosti, ali ako su oni ti koji su raskinuli, sasvim su sigurni u tu odluku, koliko god ona nagla bila. Najčešći razlozi za prekid su dosada i emocionalne ucene.

Rak ne odustaje od ljubavi
Emocionalni Rak u vezi često smatra kako ne dobija dovoljno ljubavi, ali retko se odlučuje za prekid veze ili razvod braka. On istrajava u vezi, ali nisu mu strani ni ljubavni izleti. U slučaju raskida, on ne gubi nadu, već čeka povratak voljenog partnera, a dobronamerni saveti prijatelja i porodice nimalo mu ne pomažu.

Ponosni Lav ne pokazuje da je povređen
Lav nikada nakon raskida neće pokazati da je povređen. On je previše sebičan i ponosan da bi priznao poraz, a s istim žarom će se truditi da uveri druge, kao i sebe, da mu jednostavno nije stalo. Ali ako vezu on prekine, trudi se da bivšeg partnera zadrži kao prijatelja, što mu često smeta kod sklapanja novih poznanstava.

Devica se trudi da raskid bude civilizovan
Devica je verna i učiniće sve kako bi veza zauvek trajala, slaće ljubavne poruke i iskazivaće nežnost. Ako ljubav ipak prestane, potrudiće se da raskid bude civilizovan i uredan kakva je i ona sama. Raspodeliće stvari pravedno, a ako su deca u pitanju potrudiće se da ne pate previše.

Glumica Vaga ne pokazuje šta oseća
Vaga se na prvi pogled odlično nosi sa raskidom, ali to je sve samo maska.
Ona izvrsnim glumačkim nastupom neće da da do znanja da je povređena zato što drugoj strani ne želi da priušti to zadovoljstvo. Ako ona raskine, trudiće se da sve prođe u najboljem redu.

Škorpiji je raskid isto što i izdaja
Škorpija je sklona vanbračnim aferama, ali uprkos tome prekid veze doživljava kao izdaju. Upravo zato će pokušati da se osveti bivšem partneru. On najteže od svih znakova podnosi rastanak zato što se retko veže.

Strelac ne gubi vreme tugujući
Strelac je posesivan i zahtevan partner, ali se jako brzo oporavlja od raskida. On smatra da u životu nema smisla žaliti ni za čim i da je najbolji lek za prebolevanje drugo naručje.

Jarac oprašta čak i prevaru
Jarac ne želi kratke avanture, on je tip za duge veze. Ne podnosi raskid i trudiće se svim silama da zadrži partnera, a u slučaju da se veza ipak završi, analiziraće svaki svoj korak i trudiće se da otkrije gde je pogrešio. Jarac je toliko predan da bi partneru mogao da oprosti čak i prevaru.

Vodolija traži utehu u prijateljima
Vodolija je verna, ali može da zaluta ako joj je u vezi dosadno. Voli da bude glavna i ne toleriše posesivnost, ali se sa raskidom ne nosi baš najbolje. Sve ono što bi trebalo da kaže bivšem partneru on govori prijateljima i porodici.

Osećajne Ribe plaču i tuguju
Ribe skaču iz jedne veze u drugu, vrlo često i pre nego što prvu privedu kraju kako treba. Međutim, ako partner njih ostavi, osećajne Ribe neće moći da se pomire s tim i svim snagama će pokušati da se razuvere. Tuga, plač i bolna prisećanja u samoći karakteristična su za njihov raskid.

Autor: Blic žena

1 коментар:

  1. Cijeli moj život nikad nisam vidio ništa što tako brzo radi poput čarolije Dr. Abazara. Nakon kontaktiranja Dr.Agbazara, počela sam vjerovati u izjavu da svaki novac ima dvije strane. Kad me ljubavnik ostavio, zakleo mi se da se više nikad neće vratiti k meni, ali hvala Bogu što sam kroz pomoć dr. Agabazu imala svog ljubavnika natrag u mene u roku od 48 sati, a ja ću također željeti da se drugi ljudi razbije srca da bi se obratili dr. Agbazara kroz ove detalje ispod koje su putem e-pošte: ( agbazara@gmail.com ) ili preko Whatsappa na +2348104102662 onda možete vidjeti čuda Dr.Agbazara

    ОдговориИзбриши