MENI

Bravo šou, Pinkov odgovor na Grand (VIDEO)

Foto: YouTube
Sledeće nedelje startuje Bravo šou, koji se najavljuje kao najveći šou program ikada napravljen na ovim prostorima. U studio 2 TV Pink veličine oko 2.000 kvadratnih metara smeštena je impozantna scenografija koju čine bina najvećih razmera ikada smešten u neki studio, a sagrađen je i gradski trg koji je smešten ispred i oko te bine.



Budući da je ovo mešavina igranog i muzičkog šou programa, radnja se vrti oko toga da je u tom neimenovanom malom gradu u Srbiji stigao festival na šta je lokalni gradonačelnik i ujedno tajkun, odlučio da potroši novac, umesto na vodovod.

Autor gigantskog projekta Željko Mitrović i scenaristi Žarko Jokanović i Dragan Guzijan, osmislili su duhovit tekst koji će izneti velikani srpskog glumišta: Jelisaveta Seka Sablić, Branislav Lečić, Vlasta Velisavljević, Ljiljana Stjepanović, kao i mlade glumačke zvezde kao što su Miroljub Turajlija i Milan Vasić. Dok će se na bini naći samo najveće regionalne muzičke zvezde koje će izvoditi sostvene velike hitove.

Vlasnik Pinka koji je i kompletno stao iza realizacije ovog projekta izjavio je da je ovo samo prvi u nizu velikih televizijskih šou programa koji imaju za cilj da u potpunosti promene kvalitet televizijske zabave na prostoru celog Balkana.

- Sva kreativna energija u narednih nekoliko meseci biće usmerena na formiranje novog muzilčkog talasa, jer gledaoci na ovim prostorima zaslužuju bolji i kvalitetniji zabavni program - izjavio je Mitrović koji predvodi tim najvećih televizijskih stručnjaka današnjice koji su već mesecima uključeni u proizvodnju ovog šou programa.

Na čelu producentske ekipe nalazi se Predrag Pavlović, dok su se rediteljske palice dohvatili Milorad Milenković Debeli i Branko Radinović.

Izvor: Kurir

Нема коментара:

Постави коментар