MENI

Otac Tadej: Kako izlečiti rak za 40 dana

Rak nije ni zarazan niti prelazan kaže Otac Tadej. Gospod je otkrio kako se leči rak. Hranom se unose otrovi u organizam koji ga izazivaju pa ga i lekovitom ishranom i treba lečiti. Idemo redom, a na kraju je i recept za lečenje raka.

Prvo što od starta mora da se razumije je da bolesti koje su nastale zbog grijeha (ličnog ili roditeljskog) i ako se duše kroz to čiste ili ispaštaju, moraju prvo da prekinu lanac nasljeđa grijeha (praroditeljskog, roditeljskog ili ličnog) i to se prekida samo okretenjem ka Bogu a okretanjem leđa grijehu. Prvo se mora ispovijediti čitav život, od 7 godine do sada. Potom da se živi pobožno koliko je to moguće (zavisno od stepena kancera) postiti i ići na liturgiju. Osnovno je ne jesti meso i to je pod 1. Takođe je dobro svaki dan jesti sjemenke kajsije, ako je kancer u početnoj fazi jede se oko 20, 30 dnevno sjemenki (ima da se nađe u zdravoj hrani) ima u sebi B17 vitamin, ako je u odmakloj onda oko 80 sjemenki kajsije. Preventivno se jede oko 10 sjemenki svaki dan, ne više.

Molite se Bogu i Svetom Vasiliju Ostroškom i Ocu Tadeju da vas iscijeli od raka, kao što je skoro iscijelio jednog mog brata u Hristu i koji više nema nikakve tragove kancera.

Evo recepta, metode kako se liječi svaki oblik "RAKA" ako osoba živi pobožno.

1. Onima koji boluju od raka Otac Tadej kao osnovno i suštinski važno preporučuje da uopšte ne jedu meso. Mesa se dijele na bijela i crvena, bijela mesa su riblja mesa i ona su zdrava. Crvena mesa su štetna, ali mi ne znamo da su to sva ostala osim ribljem i danas je toliko meso zatrovano kancerogenim materijama, od mesa prosto bujaju ćelije raka, zbog silnih otrova to meso danas više ne treba jesti čak ni živinsko. To je pod 1. da se izbaci meso.

2. Kopriva svojim sastojcima zamjenjuje meso, jako je snažna i snažno djeluje na organizam.

3. Vodu iz česme ne treba uopšte piti (posebno ko ima tumor, rak) jer ako pijete vodu iz česme i ako ne jedete meso (što je pod 1. obavezno) ipak ne možete ozdraviti jer je u njoj dvostruko ako ne i više hlora nego što je dozvoljeno.

Recept (ovo nije reklama za Prolom Banju već je zaista ta voda ljekovita ako se i isključivo ovako koristi kroz ishranu):

- Prolom voda liječi rak ali samo pod jednim uslovom, da se ništa svježe ne jede niti prženo na ulju, ništa, samo da se kuha u prolom vodi. Ništa nekuhano ni svježe voće i povrće niti išta se ne jede osim povrća kuhanog u prolom vodi. Prolom voda se pije i ni jedna druga. Bukvalno ni salata ne smije da se jede ako nije skuhana u prolom vodi. Jeste teško i neukusno jer se samo jede kuhano i pije prolom voda ali to je jedini način.

Kada se bolesnik izliječi, što traje nekada 40 dana a nekada koji mjesec, treba nastaviti takvu ishranu (kuhana hrana i voće i povrće u prolom vodi i da se pije ta voda isključivo a ne druga) još 30 dana treba poslije nastaviti sa takvom ishranom.

Bolesni od raka obavezno treba da idi u crkvu, na liturgiju svake nedjelje, da se detaljno ispovijede i pričešćuju, smirenje će takođe pomoći da naši organi funkcionišu mnogo bolje i pravilno rade.

Čak i onda kada ljekari dignu ruke od bolesnika za njega nije kasno ako ako se bude pridržavao ovoga uputstva.

Izvor: aura.ba
Foto: renjith krishnan/freedigitalphotos.net

Нема коментара:

Постави коментар