MENI

Imate glavobolju? Poslušajte snimak koji leči migrenu! (AUDIO)

Od 12 do 19 odsto žena i oko osam odsto muškaraca i dece bori se sa migrenom. Iako je bolest, kako kažu, od koje se ne umire, ova vrsta glavobolje donosi mnogo neprijatnosti i bola, a tokom napada u stanju je da „parališe“ čovek. A kako kod migrene lekovi obično zakazuju, iskušajte ovu metodu.
pixabay.com

Milioni ljudi svakodnevno su pogođeni migrenama, ali prema mišljenju stručnjaka, ova bolest je često nedijagnostikovana, pogrešno dijagnostikovana ili jednostavno pogrešno shvaćena.



Kako god, puno je onih medju nama koji pate od  ovih snažnih, pulsirajućih glavobolja praćenih mučninom i osetljivošću na svetlost ili zvuk. Mnogima se tokom svakog migrenoznog napada čini da će poludeti.

Kod ovakvog bola obični lekovi najčešće ne pomažu, a oni drugi su toliko jaki i imaju mnogo neželjenih dejstava, da ih baš i nije zdravo uzimati često.

Zato svako alternativno rešenje dobro dođe, posebno ako je besplatno.

Mi vam donosimo "zvučni lek", audio snimak ambijentalne muzike koja, verovali ili ne, leči migrenu!

Ovi specijalno probrani tonovi u vaš mozak šalju suptilne frekvencije, takozvane "binaural bits" i na taj način vas oslobađaju od nepodnošljivog bola i tenzije, prenosi "Telegraf".

Ne garantujemo stoprocentan uspeh, ali ništa ne košta da probate!

Нема коментара:

Постави коментар