MENI

Definitivno najosetljivije erogene zone na ženskom telu

Photo credit: xenia from morguefile.com
Ako još uvek ne znate koje su ženske erogene zone, krajnje je vreme da saznate, a usput nije loše primeniti i pravilnu metodu stimulacije. Testirani delovi tela bili su bradavice, bočna strana grudi, međica ... i ostala mesta, a upoređivali su stimulaciju tih područja sa stimulacijom vrata, stomaka, podlaktica i ostalih delova tela koji ne spadaju u erogene zone. I, šta su "konačni rezultati"?Erogene zone na ženskom telu stalan su izvor inspiracije svakog muškarca koji želi da sazna više o svojoj partnerki, a kanadski naučnici izvršili su istraživanje u okviru kog su želeli da saznaju u kojoj meri su određeni delovi ženskog tela osetljivi.

Ukratko, cilj je bio sastavljanje neke vrste priručnika za žensko telo - koja mesta treba nežno dodirivati, a koja bolje reaguju na pritisak.

Testirani delovi tela bili su bradavice, bočna strana grudi, međica ... i ostala mesta, a upoređivali su stimulaciju tih područja sa stimulacijom vrata, stomaka, podlaktica i ostalih delova tela koji ne spadaju u erogene zone.

Ispitivani su nadražaji u vidu laganog dodira, pritiska i vibracija, a evo kakvi su rezultati:

- lagani dodir najviše nadražuje vrat, podlaktice i ulaz u vaginu, a najmanje su osetljive areole

- na lagani pritisak najosetljiviji su bradavice i klitoris, dok su najmanje osetljivi stomak i bočna strana grudi

- klitoris i bradavice najosetljiviji su i na vibracije, s tim što je klitoris najviše reagovao

Stoga, kada dodirujete genitalije, uključite i lagani pritisak i vibracije, a po ostatku tela, s izuzetkom bradavica, lagani dodiri su ono što se traži.

Izvor: metro-portal

Нема коментара:

Постави коментар