MENI

Mimi Oro snimila spot (VIDEO)

Foto: YouTube
Starletu Milicu Živanović, ponzatiju kao Mimi Oro, Msigurno niste zaboravili. Uostalom, pre par dana mogli smo da vidimo kako se prikljućila u "ledenom izazovu", polivši se ledenom vodom iz - čaše. Ali, bitnije za njenu karijeru svakako je to da je snimila i spot za svoju prvu pesmu "Tron".




Gostujući u emisiji "Glamur" Mimi je rekla kako je pesma u rep fazonu, koji malo ko kod nas - peva.

A kako je intervju  dala pre nego što je izvela pomenuti ledeni izazov, možete čuti i kako Mimi objašnjava kako ljudi koji se polivaju "podržavaju neku bolest, oni su kao neki zaštitnici". Iako ne znamo ko je tačno izazvao starletu iz Jagodine, ona je tom prilikom ponosno izjavila u kameru „Priključujem se i ja humanitarnoj akciji, a izazivam Dejana Stankovića Kralja, Danijela Đurića i Dragana Markovića Palmu". A taj video možete da pogledate OVDE!

Ali, vratimo se Miličinom spotu. Mimi se u njemu pojavljuje u crnom bikiniju, i mazi sa zgodnim frajerima na plaži, a rekla je da ne brine da će joj pevačka karijera propasti, kao koleginicama Staniji i Soraji koje su se neslavno oprobale u muzičkim vodama.

"Moja pesma je fantastična", rekla je Mimi.

Нема коментара:

Постави коментар