MENI

Horoskop za oktobar-listopad 2014.

Zvezdanim nebom ove četiri nedelje, od 23. septembra do 23. oktobra, vlada Vaga. Pri tom, do sredine oktobra, Jupiter u Lavu, Mars u Strelcu i Uran u Ovnu, formiraju harmonične aspekte koje će najviše osetiti vazdušni i vatreni znaci rođeni u prvoj i drugoj dekadi. A kako su to simboli uspeha, ugleda, efikasnosti, kontakata sa strancima i neočekivanih okolnosti, moguća su razna iznenađenja i na emotivnom i na profesionalnom planu.



OVAN

Posao

Naglašeno dešavanje je u vašem polju posla, rada i usluga, a ni rezultati neće izostati. Fokusirani ste na obavljanje posla, a ukoliko ga nemate možete da se zaposlite, mada neće dugo trajati, osim ako vam Merkur u natalu nije retrogradan. Bićete pretrpani raznim informacijama, ali uspećete da napravite dobru selekciju i da se posvetite samo bitnim stvarima. Ipak, povremeno tokom ovog perioda nećete tačno znati šta bi trebalo da uradite, ali najvažnije je da ono čime se bavite radite sa ljubavlju, jer ćete u protivnom brzo odustati.

Mnoge kolege misle da ste osoba koja je sklona laktanju, zbog čega su moguće neprijatne situacije i konflikti na radnom mestu. Ali, s obzirom da imate podršku šefova vaše poslovne ambicije će u ovom periodu biti u porastu.

Ukoliko tražite posao najpre ćete ga naći u oblasti finasija, računovodstva, osiguranja, estetike, medicine i poslova vezanih za socijalne ustanove. Narednog meseca možete biti ratoborniji nego inače, pogotovo ukoliko se bavite poljoprivredom, ali to vam neće biti prvi put.

Ljubav

Tokom ovog perioda biće naglašen sukob između poslovnog i emotivnog života, a bićete skloni i da se raspravljate sa partnerom. Nemogućnost da postignete balans izazvaće ozbiljne sukobe sa partnerom, pa čak i raskidanje veze. Ali, zbog toga nećete mnogo da patite jer je na vidiku nova poslovna kombinacija. Na službenom putovanju upoznaćete izuzetno šarmantnu osobu koja će na vas ostaviti snažan utisak. Iza ledenog brega krije se erupcija strasti koja vam zauvek može promeniti život.

Ovnovi koji su u braku uspeće da reše većinu nesporazuma koji su ih opterećivali u proteklom periodu. Ukoliko nemate priliku da bilo šta radite zajedno sa partnerom, maksimalno se potrudite da ih stvorite, jer je to jedini način da prevaziđete nesuglasice.

Zdravlje

Neophodan vam je odmor, jer ste previše nervozni. U ovom periodu mogući su problemi sa stomakom, jetrom i krvnom slikom.

BIK

Posao

Ukoliko ne volite ono što radite, došlo je vreme da se dobro preispitate, jer ćete u suprotnom doživeti neprijatnosti. Zbog toga bi bilo poželjno da makar pokušate da pronađete posao koji bi vas bar malo privlačio, u kojem biste koliko-toliko uživali i koji bi vam pre svega omogućio da maksimalno ispoljite kreativnost, ali i da uvećate prihode i tako poboljšate prilično lošu finansijsku situaciju.

U julu i avgustu najviše vas je opterećivala kriza sa finansijama, a slična situacija biće i tokom septembra i oktobra. Žestoko ćete se boriti da vratite novac koji vam duguju, a ukoliko vi nekome dugujete novac teško ćete uspeti da rešite ovaj problem, jer ćete imati gomilu neplaniranih troškova.
Kada su finansije u pitanju, gotovo ceo period biće u znaku kašnjenja, od plate i osiguranja do pozajmica i novca vašeg partnera.

Ljubav

Ukoliko ste u proteklom periodu sa partnerom bili u svađi, sada je pravi trenutak da se pomirite i da uživate u svim blagodetima ljubavi. Ovo je vreme kada možete da srušite sve prepreke i da uradite sve za ljubav i iz strasti. Ali, ne zaboravite - sve što je lepo ne traje dugo. Ubrzo ćete početi da osećate krivicu što ste toliko srećni a drugi nisu, ili ćete ući u proces okrivljivanja sebe ili drugih što vam se sreća ruši.

-Ženski predstavnici znaka trebalo bi da obrate posebnu pažnju na to s kim ulaze u vezu, jer ono što trenutno vidite samo je projekcija vaših snova i ideala, a mlade osobe mogu doživeti neplaniranu trudnoću. Stariji Bikovi koji su u braku tokom ovog perioda suočiće se sa sramotom ili gubitkom časti i biće okupirani svođenjem računa i pravljenjem kompromisa.

Zdravlje

Vaši najveći neprijatelji su tenzija i napetost. Zato pokušajte da budete maksimalno opušteni, ali obratite pažnju i na to kako sedite, gde i koliko spavate.

BLIZANCI

Posao

Ukoliko očekujete da neko uloži novac u biznis koji planirate, morate ga upoznati sa svim mogućnostima, i to detaljno, jer svaka površnost mogla bi skupo da vas košta. Dobro prekontrolišite knjige i knjigovođe, ukoliko imate privatni biznis, jer bi lako mogla da se potkrade greška, a zbog nje biste mogli da pokvarite dobre odnose.

Odnosi sa kolegama biće prilično komplikovani, nećete se razumeti, jer će se mešati u tuđe poslove. Početkom perioda mogući su problemi sa dokumentima i raznim poslovnim papirima, ali i informacijama koje će do vas stići, jer će najverovatnije biti pogrešne ili neadekvatno protumačene. Period je odličan za advokate i one koji se bave pisanjem.

Što se finansija tiče, prvi dani oktobra biće veom povoljni za uvećanje prihoda. Tokom celog perioda osluškujte intuiciju - ona će vam biti najbolji vodič.

Ljubav

Svaki razgovor sa voljenom osobom lako se može pretvoriti u raspravu i sukob mišljenja, pa ukoliko se ne budete kontrolisali mogo bi da dođe i do raskida, a to nikako ne želite. Srećom, ovakva situacija neće dugo potrajati. Oni koji imaju loše aspekte u natalnoj karti biće "prozvani" u ovom periodu, jer je došlo vreme da preurede svoj ljubavni život.

Neki predstavnici znaka osnovaće porodicu, dok će je drugi napustiti. Većina mladih parova koji planiraju zajednički život biće suočeni sa protivljenjem jednog od roditelja, što će izazvati velike svađe i sukobe. I kod bračnih parova roditelji će se mešati, pa će opet biti uslova za sukobe koje bi trebalo prevazići, ukoliko želite da sačuvate brak i ispoštujete roditelje. Ukoliko u natalnoj karti nemate retrogradni Merkur sačekajte sa donošenjem odluka.

Zdravlje

Budite veoma oprezni u saobraćaju, jer tokom ovog perioda postoji mogućnost povrede ekstremiteta. Osim toga, mogući su problemi sa virusnim infekcijama, upalama, prehladom i temperaturom.

RAK

Posao

Krajnje je vreme da se makar malo opustite i odmorite, jer se previše iscrpljujete na poslu, što bi moglo loše da utiče na vaše zdravlje. Neophodno je da pronađete ravnotežu između poslovnih aktivnosti, brige o zdravlju i svakodnevnih rutinskih poslova. Pokušajte da se organizujete tako da budete maksimalno efikasni, a u tome ćete uspeti ukoliko prvo rešite probleme koji vas ometaju svakodnevno. Toliko ste zatrpani obavezama da ne znate šta biste pre da uradite. Zbog toga neretko dignete ruke od svega i pobegnete u svoj svet iz snova. Ali, obaveze su i dalje prisutne...

Ako se sukobite sa kolegom koji vas jako nervira, šef će biti na njegovoj strani, a ukoliko imate partnera u poslu, tokom ovog perioda doći će do sukoba interesa i prekida saradnje. Nezaposleni predstavnici znaka biće u situaciji da dobiju posao u trgovini, akcionarskom društvu ili u agenciji za nekretnine.

Ljubav

Ovo je mesec iskupljenja, meditacije, vraćanja sebi, ali i lutanja u ljubavi. Platonske i tajne veze neće doneti očekivane rezultate. Tokom prvih dana u oktobru bićete puni optimizma, sa velikim idealima i romantičnim snovima. Biće prilika i za virtuelna poznastva, ali u to se upustite samo ukoliko smatrate da ste stabilni, inače će vam samo progutati vreme koje biste mogli pametnije da iskoristite. Na kraju ćete se osećati kao žrtva izdaje i prevare od imaginarne voljene osobe. Mnogo realnije je da početkom perioda, na nekom javnom mestu, upoznate zanimljivu osobu koja će vas jako zaintrigirati. Reč je o osobi koja verovatno ne živi u vašem mestu. Ipak, biće stvarnije i sa više šansi da traje.

Oni koji su već u vezi prve dane ovog perioda trebalo bi da iskoriste za romantične trenutke sa voljenom osobom.

Zdravlje

Na zdravlje mislite unapred i ne čekajte da se razbolite. Kako imate tendenciju da se iscrpljujete doći će do pada imuniteta. Kontrolišite šećer i masnoće u krvi.

LAV

Posao

Krajem septembra Jupiter i Mars napraviće trigon i ostaviti trag za predstojeći period. Venera upravlja poljem novca, a Saturn poljem nekretnina, prometa, rizika, proširenja... Sa Venerom u Devici možete da postavite čvršće temelje nečemu što je do nedavno postojalo samo kao šansa. Za neke predstavnike znaka ovo će biti period materijalne sreće i finansijskog uspona. Ukoliko je neophodno da investirate u privatni posao, pokušajte da izbegnete uzimanje kredita jer su uslovi korišćenja izuzetno loši, što bi vam ubrzo postalo veliki teret.

Na radnom mestu imaćete mir i harmoniju sa kolegama, ali i sa pretpostavljenima. Period je povoljan za pohađanje kurseva i unapređenje u obrazovanju. Sve što budete naučili tokom ovog perioda biće vam i te kako korisno u budućnosti.

Ljubav

U ovom periodu bićete u situaciji da osobu do koje vam je stalo doživljavate kao nedostižnu, zbog razlika u vaspitanju, obrazovanju ili društvenom statusu. Kako ste navikli da se stvari odvijaju onako kako ih sami organizujete, problemi će se pojaviti već na početku, jer ćete nesigurnost skrivati temperamentnim istupanjem i agresivnim nametanjem. Budite pažljivi da osobu ne oterate pre nego što bilo šta započnete. Kako Venera u aspektu sa Saturnom predstavlja pouzdanost i trajnost, osoba o kojoj je reč već je bila u braku i razvela se od partnera.

Predstavnici znaka koji su u vezi imaju probleme sa porodicom, jer se osoba koja vam je partner ne dopada vašim roditeljima, pa ćete biti primorani mnogo da balansirate i pravite kompromise. Lavovi koji su u braku, pogotovo rođeni u prvoj dekadi znaka, tokom celog perioda biće izloženi velikim pritiscima i obavezama, zbog čega će im povremeno biti neizdrživo. Priča o razdvajanju neočekivano će biti gurnuta u drugi plan, možda zbog trudnoće kojoj se niste nadali.

Zdravlje

Vaši zdravstveni problemi najčešće su uzrokovani nezdravim navikama i loših dijeta.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao

Energije imate na pretek, samo je potrebno da je pravilno usmerite, možda je najbolje kroz rad. Nije vam svejedno što sve morate sami, što je teret i kuće i posla pao na vaša leđa, ali na taj način vam Univerzum u stvari pomaže. U početku će biti naporno, ali će na kraju ipak uroditi plodom.

Maksimalno se usredsredite na ono što radite, bez obzira kojim poslom se bavite, i rezultati neće izostati. Ne ulazite u konflikte tokom ovog perioda, jer svaki razgovor lako može da se pretvori u sukob mišljenja. Neke pripadnici ovog znaka će biti suviše oštri i skloni svađama, jer sve što ste danima potiskivali i skrivali sada će isplivati na površinu. Nažalost, ovo će se odraziti više na porodicu i dom nego u drugim oblastima.
U oktobru možete da očekujete poboljšanje finansijske situacije, pogotovo ukoliko se bavite trgovinom, prevozom, sitnim zanatima ili komunikacijama. Najteže će biti Devicama koje imaju privatni biznis.

Ljubav

Tokom većeg dela perioda bićete emocionalno napeti, povremeno nezadovoljni i ljuti. Uglavnom će vam drugi biti krivi za sve. Ali, dozvolite drugima da imaju svoje mišljenje, naročito osobama sa kojima ste u porodičnim vezama. U porodici su mogući konflikti sa ocem ili suprugom, zbog čega biste mogli da odreagujete u afektu i kasnije da žalite zbog onoga što ste izgovorili. Ukoliko ste u braku i želite skladan odnos, moraćete sa partnerom da napravite kompromis, mada će vas prilično nervirati njegova osetljivost. Ne zaboravite da su to samo vaše projekcije i da ne postoji ništa što sami niste kreirali. Device koje imaju duži staž u vezi verovatno će planirati porodicu, a moguće je i trudnoća. Još niste sigurni gde biste živeli, pokušajte da izbegnete zajednicu sa roditeljima.

Zdravlje

Osim nervne iscrpljenosti, u ovom periodu imaćete problema sa upalom žučne kese i išijasom.

VAGA

Posao

Neočekivani preokreti i mogućnosti za nove poslove ulivaju vam nadu da bi najzad nešto lepo moglo da se dogodi u vašem životu. Poslovne šanse koje vam budu ponuđene tokom ovog perioda pokušajte maksimalno da iskoristite, ali ne očekujte da će sve ostati isto. Pažljivo pročitajte sve što potpisujete, jer bi mogla da vam se potkrade greška, a najugroženije će biti oblasti komunikacija, informacija i kontakata. Imate sposobnost da se dopadnete drugima, pre svega zbog vaše osećajnosti i lepih manira.

Početkom oktobra finasijska situacija biće lošija nego što ste očekivali, ali neko će vam već priskočiti u pomoć i ponuditi novac koji vam je neophodan. Osim toga, neko će vam vratiti novac koji ste davno pozajmili... Sve u svemu, kada je reč o finansijama nema razloga za zabrinutost.

Ukoliko ste nezaposleni, posao potražite u kompjuterskoj delatnosti, salonima za kozmetiku, u oblasti dizajna ili ustanovama koje se bave dekoracijom.

Ljubav

Vreme je za romansu, ljubav i brak. Vage koje su u vezi početkom oktobra mogu da očekuju izuzetno lepe vesti koje daju nadu za stvaranje budućnosti. Sa partnerom ćete se dobro slagati i stvarati planove za naredni period. Još vam nije jasno na koji način ćete rešiti pitanje prostora u kojem biste živeli, ali rešenje će se neočekivano pojaviti sredinom ovog perioda.

Ukoliko ste u braku, sa partnerom ćete imati zategnute odnose, svako će želeti da nadmudri i pobedi onu drugu stranu. Zbog toga će u porodici vladati neprijatna atmosfera, a lako se može dogoditi da vas partner sredinom oktobra iznenada napustiti.

Slobodnim pripadnicima ovog znaka predstoji nezaboravna romansa, sa naglašenim strastima.

Zdravlje

Problemi sa kašljom, grlom i virusima koji bi mogli da utiču na srce. Posebno oprezni budite u saobraćaju, naročito prilikom noćnih vožnji.

ŠKORPIJA

Posao

Promena radnog mesta, koja je već bila nagoveštena, sredinom oktobra biće donekle jasnija. Neočekivani problemi se gomilaju, dugovi se uvećavaju, a plata kasni. Ali, u svakom zlu ima i nečeg dobrog, pa ukoliko ste dugo radili i pri tom bili nezadovoljni Univerzum vas sada primorava da napustite ono što za vas nije dobro i preuzmete stvari u svoje ruke.

Retrogradni Merkur koji počinje u prvoj nedelji oktobra, u dvanestom polju novca nosi finasijske probleme koje ćete početi da rešavate od sredine meseca, ali konačnu situaciju u vezi poboljšanja očekujte tek sledećeg meseca.

Ukoliko ste nezaposleni, partner će vam doneti vest o slobodnom radnom mestu. Poslovi koji su sada aktuelni za vaš znak su vođenje knjiga, sekretarski poslovi, izrada vizit karti, kalendara i reklama. Takođe, odgovarali bi vam i poslovi koji imaju veze sa medicinom, ali i zemljoradnja, razni sitni zanati, a vredelo bi razmisliti i o privatnom biznisu.

Ljubav

Bračnim partnerima ljubav će uglavnom kvariti finasijski problemi. Kako će novac biti problem i kod vas i kod partnera, gotovo ceo period biće u znaku svađa, nerazumevanja i uzajamnog optuživanja za nesposobnost. Srećom, sukobi su bezopasni, jer ćete se posle pretnji rastankom ipak pomiriti i nastaviti dalje.

U ovom periodu naglašen je eros, odnosno seksualnost. Ukoliko ste slobodni susret se može odigrati na svakom mestu. Veze koje neko vreme traju i temelje se na čvrstim osnovama postaće još stabilnije u ovom periodu. Ipak, odluku o ulasku u brak donosite tek posle 15. oktobra. Sve o čemu budete pričali u prvoj polovini polovine meseca neće imati težinu i lako može biti promenjeno zbog okolnosti koje nije moguće kontrolisati.

Zdravlje

Već duže vreme muku mučite sa zdravljem, pre svega raznim hroničnim bolestima. Ukoliko se opredelite za alternativne metode lečenja, budite veoma oprezni.

STRELAC

Posao

Početkom oktobra budite veoma oprezni jer će osoba koja je na položaju analizirati svaki vaš poslovni potez. Zbog toga ćete postati nervozniji prema kolegama što će vam dodatno iskomplikovati život. Nezadovoljstvo, negodovanje i bunt mogu se ispravnije kanalistai kroz kreativan rad. Na vašu sreću, ovo će biti kratkotrajan period, i ne zaboravite da posle kiše uvek zasija sunce.

U poslovne partnerske odnose nije preporučljivo da ulazite do kraja meseca ili se bar suzdržite do trenutka kada ćete moći bolje da procenite osobu koja vam dolazi sa puno entuzijazma i volje, ali sa malo razuma i logike. Sve važne odluke ostavite za kasnije, više se bavite onim što je trebalo da uradite a niste.

Ukoliko radite u vojsci ili u oblasti građevine očekuje vas unapređenje, odnosno bolje plaćeno radno mesto. Period je izuzetno povoljan za advokate i one koji verbalno nastupaju.

Ljubav

Slobodni pripadnici ovog znaka mogu očekivati poslovnu kombinaciju, odnosno poznanstvo sa osobom koja će ih jako zaintrigirati. Oktobar je mesec za ljubav i erotiku, ali ne i za romansu.

Predstavnike znaka koji su u braku očekuje naporan period, česte svađe zbog dece, manjka novca u kući ili zbog partnera koji je sklon da vas stalno podbada i ne može da ćuti. Sve što budete u takvoj situaciji izgovorili neće moći lako da se zaboravi. Zato budite mudri i pokušajte da ne reagujete na prvu loptu. Ukoliko su deca odrasla, jedno će se verovatno zaposliti, pa ćete bar na kratko odahnuti, bar kada je reč o troškovima koji se stalno gomilaju.

Zdravlje

Zbog neodgovarajuće ishrane mogući su problemi sa povišenim holesterolom i trigliceridima. Početkom oktobra bićete skloni gojenju, pa je krajnje vreme da razmislite o dijeti.

Parovi koji su u dužoj vezi moraće da preispitaju vrednosti koje zastupaju, šta je tu lično a šta za dobrobit zajednice.

JARAC

Posao

Privatne firme su pod velikim znakom pitanja, pa ukoliko želite da opstanete neophodna je reorganizacija poslovanja. Na poslu ste prilično nervozni, a osobe na položaju stalno vas kontrolišu, što vas dodadno čini napetim. Koncentracija vam je oslabljena i lako reagujete na spoljašnje stimulanse, ali na neodgovarajući način.

Iako znate da se previše trošite na poslu, ne posustajete jer vam je novac jako potreban, pre svega za vraćanje nagomilanih dugova. Predstavnici znaka koji nisu zaposleni, sa velikom rezervom trebalo bi da uzmu u obzir svaku ponudu za posao. Poslovni susreti, proširivanje poslova i uspostavljanje novih kontakata tokom celog perioda neće doneti očekivane rezultate, jer će biti nesigurni, a samim tim i neuspešni. Uspeh je izvestan samo ukoliko radite u prosveti ili u nekom modnom salonu.

Ljubav

Bez obzira da li ste u braku, vezi ili slobodni, nalazite se na emotivnoj prekretnici. Tranzit Venere daje vam harizmu, privlačnost i tajanstvenost. Možda se ne osećate baš najbolje, ali iznenadiće vas strasti koje će se neočekivano probuditi u ovom periodu. Imaćete jaku potrebu da osvojite i budete osvojeni, da osećate, dotaknete, da se probudite...

Osoba puna samopouzdanja, neodoljivo privlačna, uporna i odlučna neće odustajati da vas osvoji. Ukoliko ste sami, nemojte mnogo da razmišljate nego joj pružite šansu. Nalazite se na nekoj vrsti raskrsnice između starog i novog, a vreme će presuditi kojim putem ćete nastaviti.

Za predstavnike znaka koji su u braku ovo je period neočekivanih obrta, mogu se rastati, moguće su selidbe ili promena mesta boravka.

Zdravlje

Precenjivanje vlastitih mogućnosti dovodi do nervne iscrpljenosti i raznih bolesti. Potrudite se da pronađete aktivnost koja će vas opustiti i oplemeniti slobodno vreme.

VODOLIJA

Posao

Na predstavnike ovog znaka retrogradni Merkur neće mnogo uticati. Bez obzira na okolnosti zacrtali ste poslovne planove i odlučno idete ka cilju. Ipak, tokom ovog perioda posebno obratite pažnju na finansije, jer je u tom polju situacija prilično nejasna, nesigurna i lako možete da upadnete u mrežu nekog prodavca magle.

Povoljni dani za zaključivanje poslovnih dogovora su do 15. oktobra. Koliko ćete u tome biti uspešni najviše zavisi od vas, odnosno od pravilne procene situacije, detaljne analize i svakodnevnog angažovanja.

Ukoliko ste nezaposleni kućni prijatelj će vam pomoći početkom meseca da rešite ovaj problem. Tokom celog perioda ne bi trebalo da se previše, bar kada je posao u pitanju, i za sve što budete radili moraćete da se izborite. Zato je potrebno da budete fokusirani samo na ono što je trenutno neophodno, a druge segmente života ostavite po strani.

Ljubav

Ukoliko imate stabilnu vezu, tokom ovog perioda poželećete da promenite status. Emotivno ste sigurni i tačno znate šta hoćete, ali odlažete razgovor sa partnerom. Direktan hod Jupitera krajem meseca otvariće mogućnosti za proširenje doma i porodice.

Slobodni pripadnici znaka verovatno će se vraćati na stare emotivne veze, mogu se pojaviti osobe iz prošlosti sa kojima je veza naglo prekinuta. Poželećete da još jednom pokušate, a kako vam je Saturn naklonjen možda u tome i uspete.

Vodolije koje su u braku u ovom periodu biće pred velikim izazovima i iskušenjima. U svakom slučaju ovo je vreme aktivnog erosa, suparništva i tajnih veza.

Zdravlje

Izvor zdravstvenih problema je mentalni haos, vaš mozak radi velikom brzinom i stvara napetost i nervozu. Posebno obratite pažnju na glavobolje, striktno poštujte saobraćajna pravila i nigde ne žurite.

RIBE

Posao

Osobe koje su vam nadređene stalno su nezadovoljne i mnogo očekuju od vas. Zbog svakodnevnog pritiska na poslu razmišljate da promenite radno mesto. Kako vladar karijere i uspeha krajem meseca pravi povoljne aspekte već krajem ovog perioda bićete u prilici to da ostvarite.

Finansijska situacija je i dalje nestabilna, a troškovi iznenadni i neočekivani, što u vaš život unosi mnogo nemira i nervoze. Srećom, u drugoj polovini ovog perioda bićete u prilici da uvećate prihode, jer ćete obezbediti honorarni posao. Ali, zbog ovog posla bićete primorani da učite i stručno usavršavate, što vam se kasnije i te kako može isplatiti.

Zahvaljujući podršci osobe na položaju mnogi predstavnici znaka uspeće da se zapose. Oni koji nemaju ovakvu podršku, posao bi trebalo da potraže u spoljnoj trgovini, ustanovama za zabavu, restoranima ili u školama.

Ljubav

Ukoliko ste u braku, potrudite se da ne dolazite u sukob sa partnerom, jer će biti veoma raspoložen za svađu, hirovit i nepromišljen. Predstavnici znaka koji imaju paralelnu vezu trebalo bi da budu jako oprezni, jer postoji mogućnost se sve otkrije.

Slobodne Ribe biće u prilici da ponovo sretnu osobu s kojom su nekada bili u vezi. Ali, sada bi moglo sve da bude drukčije, jer oboje imate više iskustva i mudrosti, pa ćete se lakše prilagoditi jedno drugom.

Mladi će imati dovoljno prilika da se prepuste provodu i zabavi. Važno je da se čuvate neželjenih posledica i da ne očekujete previše od osobe sa kojom u vezu ulazite. Osluškujte svoje srce i sve će se samo po sebi otvoriti, i to onako kako je za vas najbolje.

Zdravlje

Da biste se dobro osećali najvažnije je da pojačate imunitet. U protivnom, imaćete problema sa raznim upalama, virusnim i bakterijskim infekcijama. Redovno kontrolišite krvni pritisak.

Izvor: novosti.rs

Нема коментара:

Постави коментар