MENI

Kalkulator penzija: Izračunajte kada možete u penziju!

Izračunajte datum penzionisanja po novom Zakonu o penzijskom i invalidskom osiguranju. Sajt „Penzionisanje.Vidimose.com" se brzo širi društvenim mrežama, a otkriće vam kada ćete i vi najzad moći da se odmorite od posla.

IgreKlik - Igrice online



Koliko još do penzije?  Pitanje o kome mnogi razmišljaju, svesni da će ipak morati još dobro da se narade do tog datuma.

Na adresi penzionisanje.vidimose.com/ možete pronaći i konkretan odgovor, nakon što popunite online upitnik i sačekate na rezultat.

Podsećamo, Zakon o izmenama i dopunama Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju je usvojen i objavljen u Službenom glasniku Republike Srbije broj 75 / 2014. godine. U novom Zakonu  predviđeno je postepeno izjednačavanje starosnog uslova za muškarce i žene, te će oba pola od 2032. godine u penziju ići sa navršenih 65 godina života.

Ali, kako izračunati očekivani datum odlaska u penziju? Možda Vam tablice deluju komplikovano, a ako poželite da znate kada se može u prevremenu penziju trebaće Vam vreme i nešto papira za računanje. A može i malo jednostavnije!

Sajt Penzionisanje.Vidimose.com će sve sračunati umesto vas. Unesite datum rođenja i izaberite pol. Ako ste trenutno zaposleni upišite datum zaposlenja i popunite podatke o dosadašnjem radnom stažu, pre posla na kome trenutno radite.

Ovaj upitnik vam omogućuje da:

– Izračunate očekivani datum odlaska u penziju po novom Zakonu.
– Saznate kada najranije stičete pravo na odlazak u prevremenu penziju.
– Pogledate prikaz obračunatih umanjenja zavisno od vremena odlaska u penziju.

Posetite LINK i izračunajte!

2 коментара: