MENI

Horoskop za novembar-studeni 2014.

Sa 23. danom oktobra / liostopada počela je mesečna vladavina Škorpije, koja raje sve do 22. novembra / studenog. Podsećamo, najpre, da, posle 12 godina, Venera, Sunce i Merkur u Vagi obrazuju sjajan aspekt sa Jupiterom u Lavu, što najavljuje velike poslovne šanse i uspeh umetnicima, sportistima, diplomatama, advokatima, piscima, novinarima.

Opozicija između Venere i Urana u Ovnu, pak, može da uzdrma mnoge brakove, mogući su iznenadni raskidi i saradnja sa strancima. Opasnosti prete na putovanjima, a veća je i sklonost ka rizičnim finansijskim transakcijama i nepotrebnim troškovima. Ova konstelacija, takođe, upozorava na veći oprez prilikom sklapanja poslovnih dogovora i potpisivanja ugovora.

Zbog kvadrata sa Plutonom, izbegavajte rasprave sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.


OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao

Delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo, ali pokušajte da ne budete previše kruti u komunikaciji sa saradnicima. Često ste u centru glavnih poslovnih dešavanja, ali budite veoma oprezni u građenju svoje poslovne pozicije. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost da biste na pravi način odgovorili na različite poslovne dileme. Snagom volje i ličnom inicijativom, uspećete da se nametnete saradnicima ili u nekim značajnim situacijama. Imponuje vam posao u kojem možete da pokažete preduzimljivost i organizatorske sposobnosti.

Do kraja ovog perioda potrebno je da na vreme završte većinu redovnih obaveza ili da izmirite neka finansijska potraživanja. Posebnu pažnju obratute na svoj poslovni stil ili način izražavanja. Većinu poslovnih ciljeva možete da ostvarite zahvaljujući dobroj proceni, ali i proširivanjem kontakata u različitim pravcima. Posebno uspešni biće poslovi sa inostranstvom, bez obzira da li su u pitanju stranci ili povratnici. Takođe, inostrane firme imaju prednost nad domaćim, kao i sva događanja koja imaju veze sa inostranstvom.

Ljubav

Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite ljubavne želje. Osećate potrebu da uveličate neke događaje u porodici ili u odnosu sa voljenom osobom. Vaš ljubavni stil deluje vrlo izazovno ili podsticajno na partnera. Osobi koja vam se dopada otvoreno pokazujete da vam je najvažnija harmonija u zajedničkom životu, ali i strasna veza.

Ukoliko ste mladi ili slobodni, priželjkujete novu ljubavnu romansu, ali vodite računa da li osoba sa kojom ulazite u vezu ima iste ideje kao vi ili barem slične planove. Uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih emocija. Ljubavna sreća je dostižna, samo kada se nalazite u društvu osobe koja odgovara vašim afinitetima.

Zdravlje

Ojačajte imunitet, jer su u ovom periodu moguće infekcije, ali i problemi sa stomakom i krvnim pritiskom.


BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao

Vaš poslovni život povremeno obeležavaju iznenadni usponi ili prolazna stagnacija, što dodatno iscrpljuje vašu kreativnu energiju. Kako ste od onih koji jako vode računa o materijalnim interesima teško možete da se pomirite sa situacijom kada neko ograničava vaše poslovne zahteve ili potrebu za širom afirmacijom.

Greške koje su obeležile saradnju sa jednom osobom ili propusti koji su usledili zbog loše koncentracije i nedostatka sluha za kompromisnim rešenjima neće mnogo da umanje vaš profesionalni ugled. U periodu do prve polovine meseca, važno je da uložite maksimum, kako biste ostvarili prioritetne ciljeve i bolju poziciju među saradnicima. Krajem meseca očekuju vas značajna finansijska poboljšanja ili dodatne povišice, kao adekvatna nagrada za vaše ukupno zalaganje. Ali, ukoliko budete nefleksibilni, sve povoljne poslovne prilike relativno lako mogu da se izjalove. Tokom narednog perioda Bikovi koji su ugovarali poslove ili radili s novcem mogu da očekuju detaljnu kontrolu. Većina poslovnih grešaka koje ste napravili u prošlosti sada će isplivati na površinu.

Ljubav

U ljubavnom životu delujete veoma zanosno i zadovoljno. Tokom ovog perioda želećete da iskristališete svoja osećanja i emotivna očekivanja. Ipak, najvažnije je da ste sa osobom sa kojom možete da podelite svoje misli i emocije, jer tada imate najviše snage i inspiracije.

Mladi i slobodni predstavnici znaka imaće nekoliko sjajnih prilika da ostvare brojne emotivne kontakte ili novu ljubavnu romansu u skladu sa svojom vizijom. Početkom novembra očekuju vas poznanstva sa zanimljivim osobama. Ljubavna romansa je ponekad čudna, ali bez uzajamne razmene iskrenih osećanja ona gubi vrednost i značenje. Krajem oktobra verovatno ćete otići na putovanje koje ćete dugo pamtiti po neobično lepim doživljajima.

Zdravlje

Povremeni problemi sa stomakom, jetrom i krvnom slikom. Najviše bi vam prijao odmor.


BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao

Početkom perioda imaćete idealnu priliku da ostvarite nekoliko korisnih poslovnih ciljeva ili da prihvatite saradnju sa jednom uticajnom osobom. Delujete odlučno i preduzimljivo, stalo vam je da ubrzanim metodama ostvarite poslovni, društveni ili javni uspeh. Nema potrebe da oklevate pred novim profesionalnim izazovima, ali uz obaveznu konsultaciju sa pouzdanim saradnicima. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Potrudite se da potrebu za scenskim uspehom podredite poslovnom trendu koji obećava dobre materijalne razultate.

U periodu do kraja oktobra obratite pažnju na mogućnost šireg profesionalnog napredovanja ili na situacije koje donose različite oblike udruživanja oko poslovnih interesa. Intenzivno razmišljate o privatnom biznisu što je dobro, ali nije pravi trenutak za otpočinjanje bilo kakvog posla. Osim toga, potrebno je da imate mnogo više strpljenja.

Ljubav

Maksimalno se trudite da prevaziđete emotivnu krizu kroz koju prolazite i nalazite se pred novom odlukom, koju želite da saopštite osobi s kojom ste u vezi. Ponekad nije lako ostvariti razvnotežu između glasa razuma i osećanja. Partner će verovatno negodovati i pokušati da vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor ili podrška bliskih prijatelja uvek deluju pozitivno na vaše raspoloženje i samopouzdanje. Emotivne dileme je moguće da razrešite, ali vam je potrebno dodatno strpljenje i vreme.

Izvesno udaljavanje od voljene osobe trebalo bi da vas podstakne na dobro rešenje. Mlade ili slobodne predstavnike znaka u ovom periodu očekuju romantični ljubavni susreti koji će im poslućiti kao zamena za neke neostvarene želje. Blizanci koji obnavljaju veze ili koji svom emotivnom životu daju drugu šansu trebalo bi da budu maksimalno oprezni i da ne ograničavaju period za obnavljanje veze.

Zdravlje

Vaši najveći neprijatelji su prevelika napetost i stres. Obratite pažnju na probleme sa varenjem i stomakom.


RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao

U pravom trenutku delujete vrlo energično i svoje stavove umete da nametnete uticajnim saradnicima. Često preuzimate aktivnu ulogu prilikom donošenja važnih poslovnih odluka ili u vezi sa finasijskim investicijama. Potrudite se da završite sve veće obaveze u periodu do kraja meseca i nemojte dozvoliti da vas neko osporava ili usporava u ciljevima koje imate. Do izražaja dolazi vaš praktičan duh ili sposobnost efikasnog delovanja.

Sredinom perioda pokušajte da se prilagodite na nove zahteve i uslove poslovanja. Efikasnost u poslovnim kontaktima predstavlja vaš glavni adut. Posvetite pažnju aktuelnim sadržajima koji mogu da unaprede vaš poslovni ili društveni položaj. Razmislite o novom načinu poslovanja, usavršavanju na različitim stranama i proširite saradničke veze. Takođe, preispitajte stare kontakte, planove i namere i ne budite kruti ukoliko je potrebno nešto da promenite.

Ljubav

Sve češće ste romantični i imate pojačanu potrebu za ljubavnom harmonijom. Uživajte u lepim stvarima i dozvolite sebi pravi emotivni zanos, jer sve što je lepo može biti inspirativno i čarobno, ukoliko to zaista želite. Potrebno je da pokažete veću inicijativu i da se nametnete u društvu ljubavnog partera ili osobe koja vam se dopada.

Mlade ili slobodne predstavnike znaka početkom perioda očekuju brojni susreti sa interesantnim osobama, ali i neobične ljubavne avanture. Ukoliko imate stalnog partnera, dani koji su pred vama izuzetno će vam prijati, jer će vam doneti veliko zadovoljstvo i ljubavnu harmoniju sa voljenom osobom. Ljubavna romansa je čarobno zadovoljstvo, ali bez iskrenosti ona gubi vrednost i značenje. Nemojte ulaziti u vezu sa zauzetim partnerima - imaćete velikih problema.

Zdravlje

Imunitet vam je jako oslabio, zbog čega su moguće razne upale, virusne infekcije, prehlada i temperatura. Budite veoma oprezni u saobraćaju, bilo kao vozač ili pešak.


LAV (23. 7. - 23. 8)

Posao

U poslu delujete vrlo energično, ali ne možete istovremeno da se angažujete na nekoliko prilično zahtevnih projekata. Smeta vam bilo kakva vrsta taktiziranja i kada vas okolina usporava u poslu. Ipak, na kraju ovog perioda očekuje kreativni uspon, uspešni rezultati u poslovanju i odgovarajuća nagrada za uložen trud.

U periodu oko 11. novembra predstoje vam različita poboljšanja na radnom mestu, poslovno unapređenje ili dobra prilika da proširite bitnije poboljšate materijalne prihode. Nema razloga za lažnu skromnost i profesionalnu nesigurnost. Krajem meseca, moguća je prolazna finansijska kriza, što će vas dodatno motivisati da prihvatite neke nove poslovne kombinacije. Tokom celog perioda veliku podršku i pomoć pružiće vam jedna izuzetno uticajna osoba. U svakom slučaju, protekcija je opravdana i rezultat je prethodnih uspeha, koji su neka vrsta garancije za budućnost.

Ljubav

Ponekad u ljubavi delujete kao da je sve moguće ili dostupno, pogotovo kada ste dovoljno nadahnuti i hrabri da izrazite ono što osećate i želite da ostvarite. Imate utisak da na vašu psihološku i emocionalnu sigurnost najbolje deluju dobro isplanirane ili "unapred izrežirane situacije". Međutim, u emotivnom ili strasnom zanosu na kraju ćete učiniti ono što osećate srcem, a ne glavom.

Jako vam je stalo da poboljšate i unapredite ljubavni život. Zato, ukoliko postoji dobra prilika, ne oklevajte nego prihvatite novu ljubavnu romansu i emotivni izazov. Mladi ili slobodni Lavovi trebalo bi da se potrude da ispoštuju emotivne potrebe jedne osobe, ali ne dozvolite da budete žrtva bilo čije sebičnosti.

Zdravlje

Kako imate tendenciju dase iscrpljujete doći će do pada imuniteta. Kontrolišite šećer i masnoće u krvi, ali i krvni pritisak.


DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao

Pažljivo pratite sva aktuelna događanja na poslovnoj sceni, jer želite da unapredite svoju poziciju među saradnicima. Ipak, nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od različitih komentara i neprijatnosti koje potencijalno narušavaju vaš poslovni i društveni status. Pre nego što krenete u novu poslovnu-finansijsku akciju potražite savet starije osobe sa bradom.

U periodu do drugog novembra bilo bi dobro da završite posao koji će vam doneti određene povlastice i dugoročniji efekat. Sa tim poslom budite veoma oprezni, nemojte idealizovati situaciju već se postavite kao objektivni kritičar, i naravno fleksibilno u pogledu rokova. Bolje je da kasnite nekoliko dana, nego da na brzinu odradite posaoa. Krajem meseca, očekuje vas profesionalna satisfakcija, neko javno priznanje ili napredovanje na poslovnoj lestvici.

Ljubav

Povremeno prolazite kroz različite faze raspoloženja, ali jasno izražavate potrebu za većim osećanjem bliskosti i poverenja. Partner vas uporno nagovara da prihvatite novo ili kompromisno rešenje, ali vi ste neodlučni i niste raspoloženi za bilo kakve promene. Jako vas iritira ovakvo partnerovo ponašanje, jer ne podnosite bilo kakav psihološki pritisak. Imate utisak da voljena osoba vešto koristi zaobilazan način da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče vaše nezadovoljstvo. Dobra volja, nežnost i pažnja predstavljaju najbolji odgovor na zajedničke dileme. Ukoliko ste mladi ili slobodni, prihvatite nečije udvaranje i društvo. Osoba iz neposredne okoline pokušava da promeni mesto u vašem životu, jer đeli nešto više od prijateljstva. Krajem meseca očekuju vas lepi ljubavni događaji, trenuci sreće i zadovoljstva.

Zdravlje

Loše dijete i nezdrave navike u ishrani rezultiraće padom imuniteta, respiratornim infekcijama i raznim upalama.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao

Potrebno je da uskladite profesionalne želje i mogućnosti. Delujete zabrinuto zbog svog poslovnog statusa i ne želite da se pomirite sa poznatim standaradima koji vladaju u Vašoj okolini. Tražite efikasniji način delovanja sa namerom da unapredite svoju poslovnu poziciju. Saradnici vam zameraju da olako prelazite preko nekih poslovnih ponuda, da se previše rukovodite ličnim procenama i ne uvažavate mišljenje drugih.

U periodu od trećeg novembra maksimalno ćete se angažovati na proširenju kruga saradnika da biste pravilno rešili neka imovinska, pravna ili statusna pitanja. Uspešne poslovne formule trebalo bi da ponavljate u različitim situacijama, kao dodatanu garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Eksperimente možete da primenjujete samo u proverenim situacijama koje ne prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo. Sve ostale poslovne šanse trebalo bi da tretirate krajnje ozbiljno, jer period koji vas očekuje prilično je nestabilan.

Ljubav

U ljubavnom životu trenutno prolazite kroz različite faze strasnih izazova. Jako vam prija sentimentalnost koju partner unosi u zajednički život. Priželjkujete različita uzbuđenja, a novi događaji u ljubavnom životu biće veoma prijatni i izazovni. Vešto koristite zavodničke manire, lako se prepuštate inspiraciji i strastima koje u vama pobođuje bliska osoba. Želite da ostvarite svoje ljubavne namere ili da prekoračite dosadašnja ograničenja u zajedničkom odnosu.

Ukoliko ste započeli tajnu ljubavnu vezu, moguće su iznenadne promene, pogotovo ukoliko je u pitanju osoba iz neposrednog okruženja ili neko od projatelja. Učinite sve što je neophodno da sačuvate ljubavnu sreću, kao i osobu do koje vam je zaista stalo.

Zdravlje

Manji problemi sa išijasom, upalom žučne kese, prehladom i nervnom iscrpljenošću.


ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao

U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite dosadašnje profesionalne mogućnosti ili utvrđene standarde. Stalo vam je da poboljšate poslovni status ili položaj. Ali, osim dobre volje, potrebno vam je mnogo znanja, mudrosti i strpljenja. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike zahteva da dobro razmislite pre nego što se odlučite za konkretne odgovore ili za definiciju prioriteta.

Nemojte dozvoliti da vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, važno je da se nalazite u trendu novih događaja i da budete spremni da se usavršavate i prihvatite različite promene na radnom mestu. Od 10. novembra očekuje vas uspešan poslovni period, a neke Škorpije biće u prilici da karijeru nastave u inostranstvu. Ipak, dobro proveriti ko su osobe koje vam nude posao u inostranstvu.

Ljubav

Često zračite pozitivnom energijom i delujete vrlo zanosno pred voljenom osobom. Ali, u vašem ljubavnom životu neprekidno se smenjuju topli i hladni talasi. Naglašene strasti i burni izlivi emocija u dužim intervalima mogu da deluju vrlo intrigantno u vezi sa partnerom. Bitno je da svoje emocije, strasti i impulse podvodite pod zajednička zadovoljstva. Ne budite preterano provokativni, jer partner sigurno zaslužuje dodatnu pažnju i naklonost. Takođe, pokušajte da ne budete ljubomorni ili barem se potrudite da ne bude u prvom planu. Od osmog novembra očekuju vas ljubavni noviteti ili obnavljanje nekog starog odnosa. Međutim, ukoliko ste u paralelnim kombinacijama očekuje vas prilično neprijatan skandal. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepši izazov – nema razloga da sumnjate u svoju ljubavnu sreću.

Zdravlje

Uzimajte više vitamina i prirodne stimulanse za jačanje imuniteta, jer ćete u ovom periodu biti skloni bakterijskim i virusnim infekcijama. Budite veoma pažljivi u saobraćaju, naročito tokom noćnih vožnji.


STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao

U skladu sa dobrom orijentacijom planirate nove poslovne poteze i delujete vrlo podsticajno na okolinu. Vaši optimistički stavovi ulivaju veliku nadu u poslovni uspeh. Samopouzdanje i pozitivan trend koji pratite doneće sjajnu priliku za ubrzanim poslovnim napredovanjem. Posle velikog zalaganja uslediće odgovarajuća nagrada ili priznanje saradnika. Od petog novembra imaćete pojačanu kreativnu energiju, dobre poslovne mogućnosti i poboljšanje uslova rada.

Krajem perioda proširićete krug poslovnih saradnika i uspostaviti kontakte sa inostranstvom. Pratiće vas sreća, ali pokažite da imate dobru volju i pravi smisao za kreiranjem dugoročnijeg uspeha. Međutim, ovi uspesi izazivaće podozrenje okoline, pa se neko može potruditi da vas kompromituje ili da počne da vam radi iza leđa. Zbog toga budite veoma oprezni i svoje poslovne planove nemojte najavljivati širem krugu saradnika. Oprez je neophodan i sa novcem, jer su mogući izvesni gubici ili smanjenje prihoda.

Ljubav

Delujete vrlo privlačno i raspoloženi ste za novu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Novi događaji uneće izvestan nemir u porodičnom ili ljubavnom životu. Pod uticajem snažnih emocija često menjate raspoloženje i odluke. Ali, talas novih i uzavrelih emocija predstavlja put do zajedničke sreće. Važno je da usrećite partnera i da osećate uzajamnu naklonost. Ukoliko ste mladi ili slobodni, uživajte u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomerite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterijume vrednosti u zajedničkom ili ljubavnom životu. Ali, čuvajte se osoba koje često menjaju svoj status.

Zdravlje

Bilo bi dobro da obavite detaljnu lekarsku kontrolu, jer vam je zdravlje već duže vreme nestabilno. U ovom periodu bićete skloni povredama donjih ekstremiteta, posebno kolena.


JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao

Aktivno pratite sve što se događa na poslu i imate jasne kriterijume u kom pravcu bi trebalo da razvijate posao. Trudite se da unapredite karijeru, ali poslovna dinamika nameće nove probleme u odnosu sa saradnicima. Ipak, strategija kojoj pribegavate na kraju će doneti pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu ličnog usavršavanja.

Nema potrebe da zaoštravate komunikaciju sa određenim saradnicima, niti da ulazite u rivalske odnose. Jer, vreme će uskoro pokazati da imate bolja poslovna rešenja, kao i efikasniji način za ostvarivanje zajedničkih interesa. U periodu od 10. novembra očekuje vas nekoliko korisnih susreta koji će nagovestiti dobru perspektivu u poslu ili uspešne poslovne ugovore. Period je povoljan za javni nastup, proveru praktičnog znanja i profesionalno usavršavanje.

Ljubav

Osećate zanos i stalo vam je da sklopite idealni "ljubavni mozaik". Neko će u vama pobuditi čarobne misli i plimu toplih osećanja, što će uneti nemir u vaš ljubavni život. Uporno pokušavate da ostvarite ravnotežu između misli i osećanja, ali to je nemoguće bez nečijeg prisustva. Mala zadovoljstva predstavljaju put ka velikoj sreći, ali samo u zajedničkom preplitanju misli i osećanja.

Potrebno je da iskreno razgovarate sa voljenom osobom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove, ukoliko ih uopšte imate. Pokušajte da u ljubavi ne igrate "pogrešnu ulogu", zavaravajući tako sebe da je moguće da se zaštitite od emotivnog razočaranja. Pokažite partneru da uvek postoji neki lepši ili srećniji put do zajedničke sreće. Ukoliko u tome ne uspete, onda je došlo vreme da svako krene svojim putem. Srećom, uz malo mudrosti svoje ljubavne snove možete ostvariti.

Zdravlje

Početkom perioda bićete skloni gojenju, što će verovatno dovesti do povećanja šećera i triglicerida u krvi.


VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao

Ukoliko ste pravilno shvatili svoju ulogu i osnovna pravila u poslovnoj saradnji, budite korektni i pridržavajte se već zacrtanih i ustaljenih profesionalnih normi. Važno je da se dobro informišete i pripremite na različite varijante profesionalnog nastupa. Želite da unapredite poslovni položaj i težite ka ličnom usavršavanju, ali poslovno-finansijske prilike najviše zavise od objektivnih okolnosti i situacije koju diktiraju vaši saradnici i pretpostavljeni. U nastojanju da odložite neke obaveze nema potrebe da ostavljate pogrešan utisak, budite jasni i precizni sa rokovima. Uz lične interese koje želite da ostvarite, neminovno je da opravdate i ne ugrozite još nečije poslovne kriterijume. Sposobnost dobrog zapažanja i veština brzog prilagođavanja novim uslovima biće dobro nagrađeni oko 11. novembra. Očekuju vas uspešni rezultati i sjajna mogućnost za daljim profesionalnim usavršavanjem.

Ljubav

Imate utisak da se u ljubavnom životu suočavate sa prolaznom krizom, a partner vam otvoreno pokazuje da očekuje zajednički dogovor. Pokušavate da rešite unutrašnje dileme i sumnje, zbog čega ste emotivno nesigurni i sputani. Čini vam se da partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, što utiče na vaše promenljivo raspoloženje. Osim toga, skloni ste čestim izlivima ljutnje i konfliktima sa partnerom. Ali, budite dovoljno strpljivi i mudri u iščekivanju raspleta.

Krajem perioda doći će do pozitivnih promena, jer će se partner prikloniti vašim željama. Takođe, u ovom periodu očekuje vas ljubavna romansa, odnocno upoznaćete atraktivnu osobu koja će ispuniti vaše osnovne kriterijume i očekivanja. Ipak, budite oprezni i vodite računa o njenim očekivanjima i vašim mogućnostima da ih ispunite.

Zdravlje

Problemi sa krvnom slikom i jetrom su rezultat prevelikog iscrpljivanja organizma tokom proteklih meseci.


RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao

Kada ste podstaknuti dobrim idejama delujete vrlo ambiciozno na okolinu, ali u određenim situacijama i nesigurno, iako za to nema razloga. Stalo vam je da ostvarite korisne ciljeve i tražite tim saradnika sa sličnim idejama. Angažovanost na različitim stranama ostavlja dobar utisak, ali samo do određene granice, jer se previše trošite i gubite koncentraciju. Potrudite se da budite dobro informisani o svim profesionalnim kombinacijama i proveravajte sve važne kriterijume koji utiču na poslovnu saradnju. Dobro razmislite o novim ponudama i važnim odlukama u svojoj poslovnoj karijeri.

Period koji sledi nije najbolji za dogovore, naročito one dugoročne. Da biste ostvarili poslovno-finansijske ciljeve neophodna vam je velika podrška saradnika, ali i nekih osoba sa strane. U periodu do 18. novembra budite uporni i dosledni u svojim namerama, pogotovo ukoliko su vezane za neku bitnu promenu u karijeri. Oslonite se na zdravu logiku i podršku koju dobijate od proverenih saradnika. Krajem perioda prihvate poslovnu ponudu koja podrazumeva prošireno partnerstvo i zajednička ulaganja ili neku veću, odgovornu, ali i napornu funkciju.

Ljubav

Imate bogat društveni život i veoma često ste u prilici da ostvarite nove ili neobične ljubavne kontakte. Ipak, vaše interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera, jer ne želite da se emotivno vezujete. Imponuje vam saznanje da se nalazite pred radoznalim pogledima i da prepoznajete emotivne signale, slobodno odgovorite na različite izazove u skladu sa svojim statusom i afinitetima. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze predstavlja vašu intimnu sreću i pozitivno utiče na vašu kompletnu pojavu i samopouzdanje.

Zdravlje

Obratite pažnju na glavobolje, kao i bolove u vratu i kičmi. Bakterije u mokraći i problemi sa bubrezima jesu prolazni, ali se moraju lečiti na vreme.

Izvor: Novosti

Нема коментара:

Постави коментар