MENI

Novinarka 'Kažiprsta' B92 pred kamerama dala otkaz

Emisija „Kažiprst" je godinama bila jedna od naslušanijih na radiju B92, a imala je i svoj televizijski termin. Medjutim, u njoj je upravo došlo do promene, s obzirom da se  Suzana Trnić oprostila od verne slušateljske publike.


Radio emisija 'Kažiprst', koja se emitovala i na televiziji B92, a koju su poslednjih godina vodile Suzana Trninić i Tatjana Aleksić, više neće biti ista, piše tim povodom portal Dnevno.

Emisija emitovana u sredu, u kome je gošća bila Biljana Srbljanović bila je poslednja koju je vodila novinarka Suzana Trninić!

– Sutra sa vama moja koleginica Tatjana Aleksić, a mi se vidimo u nekom drugom filmu. Svaka asocijacija na ovu moju rečnicu vam je pogrešna. Doviđenja – ovim rečima je Suzana Trnić odlavila emisiju i oprostila se od publike.

Emisija „Kažiprst" je godinama bila jedna od naslušanijih na radiju B92, a imala je i svoj televizijski termin. Međutim, od početka ove sezone, emisija je prestala da se emituje uživo u terminu na radiju što se poklopilo sa ukidanjem „Utiska nedelje” sa televizije B92.

"Intervju u kome nema uvijanja, dovijanja, mrdanja i vrdanja. Nema naručenih pitanja i poželjnih odgovora. Samo ono što Vas zaista interesuje. Kako, Koliko, Zašto i Dokle?" - pitanja su koja sadrži promo emisije.


Нема коментара:

Постави коментар