MENI

RECEPT: Maska za podmlađivanje vagine!

Umesto hirurškog pomlađivanja vagine, Lisa palmer (41) preporučuje prirodno,  po istočnjačkoj recepturi, kojom je i sama pomladila svoju vaginu za - kako tvrdi - 16 godina. Lisa, inače, sa uspehom vodi portal za upoznavanje starijih gospođa tzv. puma i mlađih ljubavnika "Cubs and Cougars".


Nakon raspada braka 41-godišnja Britanka Lisa Palmer svim se silama trudila da zadrži mladenački izgled. Bilo joj je jednako bitno da dobro izgleda u licu, ali i u intimnom području. Umesto hirurškom pomlađivanju vagine pribegla je prirodnom i to po istočnjačkoj recepturi te pomladila vaginu za 16 godina.

Zbog toga sada ima vaginu kao 25-godišnjakinja - kko je procenio i njen mlađi ljubavnik.

- Žene često zanemaruju svoje intimno područje, misleći kako je brazilska depilacija dovoljna. Tek nakon što sam počela da izlazim s mlađim muškarcima shvatila sam kako stvari ne izgledaju više kao nekad. Hirurški zahvat je previše skup, a domaći je jednako delotvoran. Koži vraća sjaj i rešava problem vaginalne suvoće - napomenula je Lisa koja vodi portal za upoznavanje starijih gospođa tzv. puma i mlađih ljubavnika "Cubs and Cougars".

Vaginalna suvoća je često problem u menopauzi, kada nivo polnog hormona estrogena prirodno pada pa se javlja suvoća koja može stvarati probleme kod polnih odnosa. Preporučuje i vežbe koje su naročito korisne nakon poroda.


Maska za pomlađivanje vagine


Sastojci: kašičica kokosovog ulja (deluje antibakterijski i hrani kožu), kašičica kreme s vitaminom E (ublažava znakove starenja), kašičica meda (obiluje antioksidansima koji usporavaju starenje), belance (zateže kožu i popravlja tonus)

Priprema: Sve sastojke dobro promešajte i stavite u mikrotalasnu na 20 sekundi. Pazite, treba biti topla, ali ne previše vruća kako ne bi nadražila kožu. Kožu genitalija pre toga treba napariti kako bi se pore otvorile, a mešavina bolje delovala. Masku treba ostaviti da deluje 15 minuta i potom isprati ružinom vodicom.

Masku treba nanositi sedam dana, a potom jednom nedeljno u kombinaciji s vežbama za karlicu.

Нема коментара:

Постави коментар