MENI

Upala grla nestaje za 4 sata - probajte ovaj narodni napitak!

Foto: zirconicusso / freedigitalphotos.net
Ponekad zaboravljamo da su se naši preci uspešno nosili sa mnogim zdravstvenim problemima koje i mi danas imamo. Tako narodni lek za lečenje upale grla i krajnika garantuje brz oporavak, u lakšim slučajevima  za samo 4 sata!

Naši preci su imali veliko iskustvo u lečenju različitih bolesti i poznavali su korisne recepte u lečenju. Sve te recepte ljudi su prenosili sa generacije u generaciju, jer, ono što je dobro i korisno - nikad se ne zaboravlja.

Narodni lek koji je vrlo efikasan recept za lečenje upale grla i krajnika i garantuje brz oporavak, u lakšim slučajevima - za samo 4 sata!


Napitak za upalu grla i krajnika:


80 grama samlevenih semenki kima preliti sa 200 ml vode i kuvati 15 minuta. Dobiće se gustu masa, koja liči na talog kafe. Procedite i dodajte 50 ml vode pa ponovo stavite da proključa. Skinite s vatre i dodajte 1 kašiku vinjaka ili konjaka.

Upotreba:


Pijte svakih 30 minuta po 1 kašiku.

Već posle 2 sata bol u grlu će polako nestajati, a i lakše ćete gutati. Posle 4 sata možete da završite tretman. Možete piti i duže, u težim slučajevima. Ovaj napitak preporučuje se svima koji su više podložni prehladama, često imaju upaljeno grlo i krajnike.

(B92.net)

Нема коментара:

Постави коментар