MENI

24 minuta sa Zoranom Kesićem - 2. novembar 2014 (VIDEO)

Foto: YouTube
Ako ste propustili... evo prilike da pogledate najnoviju epizodu "24 minuta sa Zoranom Kesićem", emitovanu na TV B92 2. novembra. Ovu i ostale epizode možete pogledati na Zvaničnom kanalu emisije na YouTube-u. Toooplo preporučujemo!




I to nije sve. Portal Dnevno.rs donosi intervju u kome je neprikosnoveni kralj humora Zoran Kesić, voditelj emisije, rekao kako za  nije istina da je došao u sukob sa urednicima B92 i da nikakve 'neprimerene uvrede na račun vlasnika televizije' nije napisao u scenariju.

Naime, dnevni list Informer objavio je vest kako je Zoran Kesić „tokom pripreme poslednje emisije, Tea Kirijakua, vlasnika grčke Antena grupe, u čijem sastavu posluje i B92, nazvao magarcem i drugim pogrdnim imenima”. Kesić, je, prema Informeru, zapretio da će skidanjem njegove emisije sa programske šeme „napraviti neviđen skandal i reći da ga je premijer zabranio, kao što je zabranio Olju Bećković.”

Zoran Kesić negirao je ove navode. On je za Dnevno.rs potvrdio da nikakvog sukoba između njega i rukovodstva B92 nije bilo.

On dodaje da već priprema novu emisiju i da je malo „siptomatično da dan nakon što su imali podosta gospodina Vučićevića u emisiji, u njegovom časopisu se pojavljuje ovakav tekst.” 

Нема коментара:

Постави коментар