MENI

AMC - novi TV kanal u Srbiji

AMC, jedan od najnagrađivanijih svetskih televizijskih kanala, nakon ogromnog uspeha u Severnoj Americi, stigao je i u Srbiju. Srpska publika od 5. novembra može da uživa u popularnim TV serijama, u smelim, neočekivanim i izazovnim pričama ovog popularnog TV kanala. 




Na žalost, koliko smo videli prema startu emitovanja, premijerno AMC će se u Srbiji predstaviti (za sada) samo sa dve nove serije „Halt and Catch Fire - Bitka za CTRL” i „The Divide - Potraga za istinom”.

Ipak, nadamo se da će ponuda vremenom biti obogaćena i drugim atraktivni naslovima...

Jer, svi znaju hit serije „Mad Men“ i „Breaking Bad“ koje su više godina zaredom osvajale Emi nagrade u kategoriji najbolje dramske serije. Zaslužan za njih, kao i za popularnu horor seriju „The Walking Dead“ je jedan od najgledanijih američkih filmskih kanala - AMC, od sada dostupan i svim našim gledaocima na IPTV kanalu 605 Telekoma Srbija.

Ljubitelji dobrih filmskih i serijskih ostvarenja na AMC kanalu mogu da gledaju visokobudžetne filmove i serije, među kojima nam dolaze i dve nove serije „Halt and Catch Fire - Bitka za CTRL”, koja će se prikazivati svake srede u 22h,i serija „The Divide - Potraga za istinom”, koju će gledaoci moći da gledaju svakog četvrtka u istom terminu.

AMC kanal se nalazi u okviru Osnovnog paketa i dostupan je svim IPTV korisnicima na kanalu 605.

Нема коментара:

Постави коментар