MENI

Dokazano da ova biljka leči tumor za 15 dana!

Biljka Blushwood (Hylandia dockrillii), je novo otkriće naučnika koji polažu velike nade u to da bi mogla efikasno da keči tumor! Sastojak iz plodova ove biljke ubija ćelije tumora, preusmerava krvotok od zaraženog tkiva i podstiče imuni sastav organizma na aktivno razlaganje ostataka tumora.

Ova biljka raste samo u Australiji, i to u području kišnih šuma. Naučnici su proteklih osam godina ispitivali njena svojstva i došli do neverovatnih otkrića!

Naime, od 300 životinja kojima su veštački izazvani tumori i melanomi (ispitivanja su se vršila na psima, mačkama, konjima i tasmanijskim đavolima), ekstrakt plodova ove biljke uspeo je da u 75 odsto slučajeva izleči bolest, pri čemu više nikada nije došlo do recidiva.

Sastojak iz plodova ove biljke ubija ćelije tumora, preusmerava krvotok od zaraženog tkiva i podstiče imuni sastav organizma na aktivno razlaganje ostataka tumora.

Prema tvrdnjama istraživača, korišćenje ove biljke nema nikakve nuspojave, a prvo poziivno dejstvo se dešava već nakon pet minuta, dok u roku od 15 dana tumor jednostavno otpada sa kože!

Jedina loša stvar u vezi sa ovom biljkom je ta da izuzetno teško uspeva na bilo kom području osim u Australiji, tačnije severnom Kvinslendu.

Autor: dnevno.rs
Photo: QIMR/Berghofter medical reasearch institute

Нема коментара:

Постави коментар