MENI

Jovan Memedović isprobava nakurnjak u emisiji! (VIDEO)

Foto: YouTube scrreenshot
Jovan Memedović je u emisiji "Sasvim prirodno" probao "nakurnjak", štrikani donji veš koji služi da greje muški "ponos" tokom hladnih dana. Iako je trenutak kada se popularni voditelj skinuo cenzurisan, ovaj čin je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama.




Jovan Memedović, autor emisije "Sasvim prirodno", šokirao je gledaoce kada se tokom emisije skinuo i probao "nakurnjak".

Naime, tokom obilaska planine Vlašić Memedović je pravio reportažu o ovom neobičnom muškom donjem vešu. Iako je trenutak kada se popularni voditelj skinuo cenzurisan, ovaj čin je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama.

"Na kraju nisam imao kud, u ovom društvu ja sam najmlađi, a neko je morao da proba", naveo je voditelj u emisiji i skinuo se, piše Kurir.

Nakurnjak pletu muškarci od fine vunice i sastoji se od prednjek i zadnjeg dela, kao i učkura koji ga održava na mestu, a koriste ga pastiri i alpinisti, jer su izloženi veoma niskim temperaturama.

"U ovom kraju nosi se, uz vunene čarape, i jedan specifičan deo donjeg veša. Plete se od čiste vune, i zatekao sam se u selu kada se završavao jedan primerak. U prednji deo ide jedan deo organa, u zadnji deo - drugi. Ne može samo od sebe da stoji, nego mora da se drži učkurom. Štiti reproduktivni organ muškaraca, zime su hlade, vetar šiba i nikoga ne štedi. Urolozi bi svakako preporučulii nakurnjak i starijim i mlađim muškarcima", prenosi reči voditelja portal Mondo.

Pogledajte - "probanje" nakurnjaka kreće oko 22:30 u snimku.

Нема коментара:

Постави коментар