MENI

Kim Kardašijan posle guze pokazala i medjunožje!

Pa, najzad možemo reći kako više nema ništa što nismo videli na Kim Kardašijan. Nakon što je njena guza juče (u najavi) 'srušila' internet, ko zna šta će se dogoditi danas kad su objavljene njene nove fotografije, na kojima je starleta potpuno gola i to spreda. Pokazala i poprsje i međunožje!

Guzu popularne starlete videli smo već (pre)više puta. Njena nauljena predimenzionirana guza u sredu je stvorila više problema za internet od bujnog 'gepeka' Koko-T (34).


Kim Kardašijan pozirala je za zimsko izdanje časopisa Paper, i to za čak dve naslovne strane.

Da se podsetimo, na jednoj, Kim skida crnu haljinu sa šljokicama i pokazuje guzu, a na drugoj, na guzi balansira čašu šampanjca, piše Mondo.

"Dali smo sebi jedan zadatak – da vam pokvarimo Internet. Mislimo da nema boljeg saučesnika za to od Kim", navode u tom časopisu.

Kako to biva, fotografije koje je Kim snimila za Paper Magazin inspirisale su ljude da se šale na starletin račun. Uporedili su je tako s kentaurom, krompirom, krofnom s glazurom...


Ko zna šta će se dogoditi danas, nakon što je časopis na internetu objavio fotografiju na kojoj Kim pozira potpuno gola i to spreda. Na fotografiji joj se vidi, dakle, apsolutno sve - od poprsja, koje smo takođe već mnogo puta videli, do međunožja koje je u potpunosti depilirano.

U pitanju su dodatne fotke sa snimanja, a na njima se Kim potpuno obnažila i bez cenzure pokazala baš sve.

Prema rečima urednika magazina, Mikija Bordmana, upravo je starletina ideja bila da se fotografiše potpuno gola.

"Mi smo hteli da napravimo naslovnicu na kojoj bi joj se samo malo videla guza, ali ona je insistirala da se skine gola. Ostalo je istorija", rekao je Bordman.

Golu Kim možete pogledati OVDE! Pa, koga zanima...

Нема коментара:

Постави коментар