MENI

Olja Bećković se vraća? 'Utisak" u nedelju u 21 čas?

U saopštenju Produkcijske grupe Mreža navodi se da je poziv da 9. novembra gostuju u emisiji 'Utisak nedelje' upućen čelnicima TV b92 - predsedniku Borda direktora TV B92 Veranu Matiću, izvršnom direktoru Stefanosu Papadopulosu i direktorki korporativnih i regulatornih poslova Antena grupe za jugoistočnu Evropu Manji Grčić.

Poziv je, kako se navodi, upućen da "u skladu sa važećim ugovorom, u nedelju 9. novembra u 21 sat, posle devet nedelja nepoštovanja zaključenog i važećeg ugovora, omogućite emitovanje emisije 'Utisak nedelje'".

– Verujemo da je u najboljem interesu gledalaca, celokupne javnosti, televizije B92, PG Mreža i autorke Olje Bećković, da u specijalnom izdanju 'Utiska nedelje', zajedno odgovorimo na pitanje: Ko je zabranio 'Utisak nedelje'? Molimo vas da potvrdite vaš dolazak – piše u saopštenju.

Podsetimo, emisija Olje Bećković ”Utisak nedelje” u septembru je skinuta sa programske šeme TV B92, a ubrzo zatim je autorka objavila kako je emisija "zabranjena" što je u javnosti izazvalo mnogo negativnih komentara, zbog čega su se odlučivali na proteste izpred ove medijske kuće.

Izvor: Beta

Нема коментара:

Постави коментар