MENI

Predrag Sarapa na Pinku!

Foto: YouTube screenshot
Odlukom vlasnika i direktora kompanije Pink International Željka Mitrovića, kanal Pink 3 sa potpunom novim dizajnom uskoro će početi emitovanje celodnevnog informativnog programa. Autor emisije "Sarapin problem", koja se nekada emitovala na Studiju B, radiće na emisiji "Pravac". Emisija će biti na programu svakog dana u 20 sati, sem nedelje, a autori će se smenjivati.

Čelnici televizije Pink saopštili su da će se emisija "Pravac" emitovati svakog dana u 20 sati na kanalu Pink 3, sem nedelje, ali da će se i autori emisije svakodnevno smenjivati.

Pored Predraga Sarape, emisiju će uređivati i voditi nekadašnja urednica Studija B Dragana Milićević, novinarka i publicista iz oblasti kulture i medija Dragana Kanjevac, novinar i kolumnista E-novina Petar Luković, kao i nekadašnji predsednik Saveta RRA Aleksandar Vasić.

U saopštenju stoji da će se emisija "Pravac" baviti najaktuelnijim političkim, društvenim, ekonomskim i kulturnim temama.

"Odlukom vlasnika i direktora kompanije Pink International Željka Mitrovića, kanal Pink 3 sa potpunom novim dizajnom uskoro će početi emitovanje celodnevnog informativnog programa. Kanal Pink 3 koncipiran je kao regionalni info kanal i sa potpuno novim tehničkim i produkcijskim kapacitetima emitovaće 24 sata informativni program iz studija u Beogradu, Sarajevu i Podgorici", piše u saopštenju.

Autor: mondo.rs

Нема коментара:

Постави коментар