MENI

Reklama koja je isprovocirala kolege: Samo za mlađe od 30! (FOTO + VIDEO)

Kompanija VIP je svojom novom provokativnom medijskom kampanjom pod nazivom „Neke stvari radiš samo kad si mlad" izazvala pravu buru na društvenim mrežama, piše portal Dnevno.rs.  





"Na sajtu ove firme možete videti glavnu fotografiju ove kampanje koja prikazuje tri devojke koje sa spuštenim vešom vrše nuždu u pisoaru. Mnogi su se složili da je ovo vrlo neukusan pristup reklamiranju" - piše portral, postavljajući pitanje da li je zaista bitno samo da se priča o reklami?

Mišljenja će, kao i obično, biti podeljena. Provokacija, uostalom, i jeste nešto na šta u osnovi cilja svaka efektna reklama. Naravno, uz obavezno pitanje mere...

Tako moto ove VIP-ive kampanje i jeste: "Neke stvari radiš samo kad si mlad - Samo za mlađe od 30... Ne prihvataš stereotipe, prihvataš opklade i obaraš rekorde..."


Pa, kako vi sve to vidite?

Foto: YouTube / vipmobile.rs

Od sada ćemo na Instagramu gledati i video reklame


Instagram je ovu funkciju testirao prethodnih nekoliko meseci pa je moguće da ste se već susreli sa kratkim video reklamama.

Popularna društvena mreža za razmenu fotografija, Instagram, uskoro će postati zatrpana video reklamama. Od danas Instagram dozvoljava oglašivačima koji se reklamiraju putem njega da koriste video klipove u trajanju od 15 sekundi kako bi reklamirali svoje proizvode.

Нема коментара:

Постави коментар