MENI

Slike obnaženih srednjoškolki ponovo na Fejsbuku!

Foto: Facebook
Devojke iz srednjih škola ponovo su na meti napasnika koji iskorišćavaju slike koje one same objavljuju na društvenim mrežama, piše "Kurir", podsećajući da se, kada je prošle godine u aprilu otvorena Fejsbuk stranica "Najveće Drolje Osnovnih i Srednjih Škola", ceo region  digao na noge. Priča time, medjutim, nije završena.

Dok su se svi zgražavali nad fotografijama obnaženih maloletnica u neprikladnim pozama, stranica je u jednom danu skupila nekoliko desetina hiljada lajkova. Nakon medijske hajke stranica je ugašena.

Iste fotografije danas se objavljuju na stranici "Današnje srednjoškolke", ali niko od nadležnih ne reaguje. Stranica već ima preko 18.000 pratilaca.

Devojke iz srednjih škola opet su na meti napasnika koji iskorišćavaju slike koje one same objavljuju na društvenim mrežama.

Iako su neke od njih naivno fotografije poslale svojim momcima, a oni su to iskoristili na najodvratniji mogući način, većina njih je u želji za što više lajkova sa ponosom objavila takve fotografije na svojim Fejsbuk stranicama.

Kurir

Нема коментара:

Постави коментар