MENI

Suzana Mančić ponovo u akciji!

Facebook
Suzana Mančić (58) opet provocira javnost, ali ovoga puta svojom ulogom u seriji „Zvezdara“, u kojoj se ljubi sa 11 godina mlađim glumcem Igorom Pervićem (47).

Voditeljka glumi ekscentričnu bogatašicu, dok Pervić tumači lik momka koji je slab na dobrostojeće dame.- Nije loše ljubiti se s mlađim momcima, mada se Igor i ja nismo mnogo ljubili.

Bilo je lepo raditi s Pervićem, koga poznajem još od vremena kad je bio klinac. To lepo vaspitano dete izraslo je u prelepog i talentovanog momka. Moja uloga je mala, ali veoma efektna. Jedva čekam da vidim kako će taj poljubac izgledati na malim ekranima - priča Suzana dok objašnjava kakva je njena uloga u seriji koja uskoro startuje na televiziji Pink:

- Igram bogatašicu Madam Blanš iz Marseja, koja obožava zlato i mlade momke.Ne smem sve detalje da vam otkrijem, ali ima mnogo neočekivanih obrta, pa će samim tim publici biti interesantno da gleda seriju - završava Mančićeva

Inače, Pervić se domaćoj javnosti predstavio sa 33 različite uloge, ali najviše pažnje skrenuo je na sebe kad se oženio Jelenom Tinskom.

S obzirom na to da njihova ljubav nije potrajala dugo, skrasio se uz glumicu Jovanu Petrović, unuku čuvenog Miodraga Petrovića Čkalje, od koje se rastao pre četiri godine. Bio je jedan od retkih umetnika koji je otkrio svoje iskustvo s drogom.

Autor: Kurir

Нема коментара:

Постави коментар