MENI

Otkrivena jedna od najvećih tajni: Nove fotografije iz Rozvela - konačan dokaz postojanja vanzemaljaca?!

U javnosti su se ponovo pojavile glasine o novim, navodno autentičnim snimcima zabeleženim prilikom autopsije vanzemaljca iz Rozvela. Spornu fotografiju su navodno ispitali stručnjaci iz "Kodaka", koji su zaključili da fotografija nije obrađivana, prenosi britanski "Miror".

Tom Keri, stručnjak za NLO, tvrdi kako je pomenutu fotografiju dobio na filmu i da su mu eksperti iz "Kodaka" potvrdili da je reč o autentičnom snimku iz 1947. godine, godine kada je navodno došlo do pada nepoznatog letećeg objekta u Rozvelu u Nju Meksiku, piše "Dejli miror".

Keri tvrdi da je stvorenje sa snimka visoko oko 120 centimetara, a za glavu vanzemaljca kaže kako liči na glavu insekta.

- Glava vanzemaljca je odrubljena, delimično je izvršena autopsija, unutrašnji organi su izvađeni, a verujemo da je telo bilo balzamovano u trenutku kada je fotografija snimljena - priča Tom Keri.

Međutim, Keri još uvek nije pokazao fotografiju javnosti.

Javnost je podeljena povodom Kerijevog otkrića. Najdžel Votson, autor knjige o letećim tanjirima upozorio je da obično kada se u javnosti digne prašina oko nekog novog, epohalnog otkrića, dokazi budu veoma neubedljivi.

- Međutim, ako bi se ispostavilo da je fotografija zaista autentična, to bi bio prelomni trenutak i potpuno je neverovatno da su vlasti uspele da zataškaju tako nešto toliko dugo vremena - zaključio je Votson.

Ilustracija: YouTube screenshot

Нема коментара:

Постави коментар