MENI

Kako muškarci crtaju vaginu? (VIDEO)

Foto: YouTube
Oni su, naravno, majstori za... te stvari. I, nije da nije, imaju znanje, doduše možda ne baš temeljito, recimo o (epi)sentru ženske seksualnosti. "Meni vagina izgleda kao veoma kompleksan organ", kaže jedan od momaka. Koliko kompleksan? Pa, hajde da vidimo umeju li da ga (je) nacrtaju?



Naima, urednica sajta "Mic" zamolila je kolege da nacrtaju - vaginu.

"Ovo je komlikovanije nego što sam mislio", bio je odgovor koji je Elizabet Plank dobila od jednog kolege, nakon što je napravio prve poteze flomasterom po papiru.

Osim što ih je stavila na muke, ona ih je i snimila, a video nije samo smešan već i otrežnjujući i govori da muškarci, manje-više, nemaju pojma o ženskim reproduktivnim organima.

Sad, ako ste baš vi ekspert po tom pitanju...

U svakom slučaju, video je tu!



 

 VAGINA - Uputstvo za upotrebu


Kažu - ko ne ume da koristi prste, ne ume ni ostalo. To naročito važi za najintimniji deo ženskog tela.

Vagina nije tegla džema, ne "kopaj" prstima po njoj! Ono što žene izluđuje, ali ne u pozitivnom smislu, je kada muškarci dodiruju vaginu kao da ubacuju novčiće u kasicu, prenosi mondo.rs

"Kada 'zaronite' tamo dole i počnete da 'kopate' prstima okolo bez ikakvog smisla, možete da povredite nežno tkivo vagine", kaže za "Mens helt" seksolog Emili Mors i dodaje: "Taj potez će prekinuti ono što još nije ni počelo".

On objašnjava da je to neiskusno "čačkanje" razumljivo ako se radi o srednjoškolcu, ali devojke vole muškarce koji znaju šta rade sa prstima.

“Muškarac koji ne zna da koristi ruke i prste, podrazumeva se da ne zna da koristi ni svoje druge 'dodatke'", kaže seksolog.

Ne samo što grubo ili besmisleno pomeranje prstiju u vagini, ženu ne uzbuđuje, to može i da je povredi, s obzirom na to da je tkivo vagine veoma osetljivo.

Ok, dosta je bilo kritikovanja, evo konstruktivnog saveta: prvo - neka vam ruke budu negovane, nežne kože i isečenih noktiju; drugo - počnite od dodirivanja butina, laganim potezima, zatim pređite na okolinu "epicentra" i tek na kraju "zaronite" prstom, ali lagano.

Može da vam pomogne i lubrikant.

Ukoliko želite na taj način da dovedete partnerku do vrhunca, kombinujte dodirivanje klitorisa i vagine, a pokreti bi trebalo da budu kružni i u ritmu koji lagano raste. Pratite ritam disanja partnerke, pitajte je da li želi brža ili sporije.

Imajte na umu i sledeće - mnogim ženama prija kada je nakon manuelnog orgazma partner odmah spreman za penetraciju.

Нема коментара:

Постави коментар