MENI

Seks bomba?!

Hm, pa da li baš? Mišljenja su, doduše, različita, ali pokušajmo da budemo objektivni... Kim Kardašijan se proslavila porno snimkom, slikala se gola, nosi titulu kraljice društvenih mreža, a njen pornić je pregledan 93 miliona puta, važi sa seks bombu, a onda je pogledate malo bolje i ... ništa.

Foto: Splash News

 






Kim Kardašijan su paparaci uslikali pri dolasku u jedan kozmetički salon na "sređivanje". Obučena, doterana, našminkana...

Ipak, kada pogledate malo bolje, shvatićete da ova "minijaturna" rijaliti zvezda izgleda kao i svaka druga, prosečna (pomalo debeljuškasta) devojka.

Dobro, prosečna devojka sa veoma velikom ... - prokomentarisale su naše kolege sa portala Mondo.

Inače, britanski portal The Telegraph piše da je Kim ponuđeno da poseti Saudijsku Arabiju u januaru sledeće godine i da bude specijalna gošća kraljevske porodice, prenosi portal Story.rs.

Prema tvrdnjama rijaliti zvezda je ponudu dobila preko profila na Instagramu, gde joj je princ Adel Al-Otaib ponudio milion dolara za jedno veče koje bi provela kod njega.

Internet portal Take Out navodi da je Kim prihvatala ovakve ponude i ranije i da joj ne bi bio prvi put da na ovaj način zaradi novac.

Prošle godine austrijiski milionar Ričard Lugner joj je platio 500 000 dolara kako bi se sa njim pojavila na Bečkom balu.


Нема коментара:

Постави коментар