MENI

Želite ljubav i obilje? Stavite ovo ispod kreveta!

Kad ležimo na svojim krevetima i spavamo, naša podsvest je otvorena i upija puno više energije, posebno energije mesta na kojem ležimo – zato feng shui najčešće savetuje da ne držimo ništa ispod kreveta. Ali postoji jedan izuzetak.


Photo credit: xandert from morguefile.com



Dakle, generalno prostor ispod kreveta treba biti otvoren, odnosno trebamo imati otvoren protok energije koji treba kolati ravnomjerno po cijelom našem tijelu tijekom noći. Hrpa stvari koje možda držite ispod kreveta stvara konfuzne energije koje se upijaju u vaš nesvjesni um dok spavate, što je vrlo loše. Prostor ispod kreveta držite praznim i redovno čistite.

Jedini izuzetak od “ništa ispod kreveta” pravila feng shuia je kada ispod kreveta držite ono što se zove Kutija s blagom.

To je specifičan feng shui alat za odašiljanje određene želje i namjere, odnosno za otvaranje našeg nesvjesnog ja mogućnostima da se te naše želje ostvare.

Kakva je to kutija i što je u njoj?


Kakvu kutiju izabrati?

Kvaliteta kutije je važna jer će to izazvati veću ili manju energetsku vibraciju. Napomena: ići za najbolju kvalitetu!

Čvrst poklopac će predstavljati više sigurnu i stabilniju energiju, a otvorena kutija će imati više “otvoren” i “primateljski” tip energije.

Obe su jednako savršene, ovisi o tome što je to što želite manifestirati.

Zatim, pogledajmo materijal kutije:

Drvo je uzemljenje i drži energiju djelovanja i rasta.
Fino obrubljena, zlatna (može i imitacija), srebrena ili draguljima optočena kutija će pojačati osjećaj obilja.
Staklena će potaknuti energiju “jasnoće”.
Pletena sugerira prirodno kretanje i potiče fleksibilnost.
Zemljana ili keramička sugerira energiju pažnje i njege.

Što staviti u kutiju?


Prije postavljanja stvari u kutiju,  zapitajte se: “Što će me uistinu učiniti sretnim?” Ideja je pronaći predmete za zastupanje tih sretnih osjećaja koje želimo privući u život.

U kutiju stavite predmete koji će potaknuti određenu želju da se očituje u vašem životu:

Ako želite obilje i novac u kutiju stavite razne novčanice, zlatni nakit, zlatnike, dukate, dragulje, drago i poludrago kamenje, kristale… Izbjegavajte stavljati hrpu kovanih sitniša. Stavite i svoj ček obilja. Ovdje vidi više o čeku.

Ako želite privući ljubav, u kutiju stavite prirodne mirise, crvene svijeće, mirisne kreme i ulja.

Energetski utjecaj Kutije s blagom će se osjetiti bez obzira gdje je stavite pod svoj krevet, ali najbolje mjesto je ispod pupka. Na taj način, vi se direktno suptilno “hranite” energijom unutar kutije – kao što majka hrani fetus kroz pupčanu vrpcu.

Kutiju s blagom treba pregledati i osvježiti svaka tri mjeseca.

atma.hr

Нема коментара:

Постави коментар