MENI

Bludna učiteljica djacima slala gole selfije, oralno ih zadovoljavala pa im pretila mafijom

 Foto: Police foto
Idiličan porodičan život, kakav se samo poželeti može, Alison Marčez (37), učiteljica engleskog jezika u srednjoj školi u Madisonu, je odlučila da stavi na kocku 2013. godine kada je u njenu učionicu ušetao 15-godišnji učenik koji ju je oborio s nogu.

Nije prošlo puno vremena kako je Marčesova počela da ga zavodi. Učiteljica i učenik su se zbližili, često su razgovarali nasamo, a ubrzo su postali prijatelji i na Instagramu gde mu je poručila "da joj na času popušta koncentracija, jer izgleda tako lepo da kad uveče legne u krevet razmišlja samo o njemu".

Kada se školska godina završila učenik je zamolio napadnu učiteljicu da prestane da ga uznemirava. Nakon letnjeg raspusta, dva dana pre početka nove školske godine, poslala mu je poruku u kojoj ga je optužila da ju je "izdao i slomio srce".

Dan kasnije se izvinula i rekla da je bila pijana kad je napisala tu poruku.

Samo nekoliko nedelja kasnije, Alison je pronašla novu žrtvu. Ovaj put, bio je to 17-godišnji učenik. I ovoga puta je primenila istu taktiku kao i kod prethodne žrtve - pozivi na konsultacije u njen kabinet, druženje na Instagramu i eksplicitne poruke ali i fotografije - selfije u grudnjaku i tanga gaćicama.

U decembru prošle godine bludna učiteljica je prešla sa reči na dela - pozvala je novog miljenika u učionicu i zadovoljila ga oralno.

Učenik se požalio svom bratu, rekavši mu kako će izludeti od nje i da mu treba pomoć kako bi se rešio pohotne učiteljice. On je pokušao sistemom ucene i tražio joj 200 dolara da bi ćutao o aferi, ali Marčesza se nije dala uplašiti.

Ona mu je zapretila svojim ocem, rekavši mu da je "nasilan čovek koji je proveo neko vreme u zatvoru, i da ima veze sa mafijom". Takođe mu je rekla da će on razgovarat sa svojim "momcima" iz Njujorka koji će se pobrinuti da nikad više ne zaigra američki fudbal.

Međutim, afera je ubrzo izašla u javnost. Za eksplicitne fotografije, koje su pokazane u sudnici, bludna učiteljica je prvo tvrdila da ih je snimila za svog muža, ali se kasnije, pritisnuta dokazima, rasplakala i priznala svoj blud.

Nastavak suđenja je zakazan je za 2. april, a pohotnu učiteljicu, kojoj preti 20 godina zatvora, u međuvremenu je napustio suprug koji je sa sobom odveo i decu, pišu američki mediji.

jutarnji.hr

Нема коментара:

Постави коментар