MENI

Dan zaljubljenih po horoskopskim znakovima

Romantici na Dan zaljubljenih najviše se vesele vodeni znakovi, dok će one zemljane obradovati darovi i večera. Ovan priželjkuje više pažnje, Biku je ovo prilika za uživanje, Škorpioni ga vide kao priliku za vatreni seks...

Foto Pixabay


OVAN

Ovnovima nije potreban jedan određeni dan da bi se posvetili svojoj ljubavi. Entuzijastični Ovnovi su protiv Dana zaljubljenih (oni bi tog dana najradije gledali horore, jeli beli luk i izležavali se). Ali to ne znači da im nije stalo do vas – samo ne žele da se uklope u ono što im se ne dopada.

BIK

Bik uživa u materijalnim stvarima, pa za Dan zaljubljenih očekuje poklone u vidu cveća i čokoladica u obliku srca. Bik ima osetljivu, mirnu prirodu i želi da ovaj dan proslavi u romantičnom raspoloženju.

BLIZANCI

Blizanci se lako prilagođavaju svakoj situaciji. Oni će Dan zaljubljenih provesti radeći ono što i inače rade i sponatno će izvući nešto iz rukava baš kad treba. Pazite se njihovih kontradikcija – čak i ako Blizanci kažu da ne žele da slave Dan zaljubljenih, može se desiti da, zapravo, duboko u sebi, žele.

RAK

Rak voli da se oseti zaštićeno i udobno, pa Dan zaljubljenih želi da provede u društvu voljene osobe i članova porodice. Ako su sami, Rakovi će ovaj dan provesti samosažaljevajući se.

LAV

Bilo da su u vezi ili sami, Lavovi će umeti da uživaju u Danu zaljubljenih. Oni vole pažnju svakog dana, a posebno za praznike, pa će očekivati poklone. Ako su sami, izaći će sa prijateljima i praviti se da im to nije bitno.

DEVICA

Device deluju nedostupno, ali kada jednom zadrete ispod površine, uočićete da imaju toplo srce. Njima Dan zaljubljenih nije toliko bitan, pa se nemojte truditi da im kupujete poklon ako ih ne poznajete dobro, jer će to protumačiti kao jeftin način da ih osvojite.

Ilustracija: Stuart Miles / FreeDigitalPhotos.net




















VAGA

Vage su veoma društvene, ali i neodlučne, što znači da će planove za Dan zaljubljenih napraviti u poslednjem trenutku. A pošto su romantične, naći će način da uživaju u ovom danu. Vage vole da flertuju i da dele, pa će vas obasuti poklonima ako ste uspeli da osvojite njihovo srce.

ŠKORPIJA

Škorpije su veoma nezavisne, pa im neće biti bitno ako se desi da Dan zaljubljenih proslave same. Ako su u vezi, biće veoma strastvene, kao i inače, i više će pokazivati nežnosti.

STRELAC

Strelčevi su pozitivni i optimistični, imaju veliko srce i bujnu maštu, pa ih nećete zateći kod kuće na Dan zaljubljenih – čak i ako su sami, uradiće sve da se zabave. Zauzeti Strelčevi želeće da urade nešto novo sa svojim partnerom, pa se spremite za neplanirane aktivnosti.

JARAC

Jarčevi su praktični ljudi, pa će, čak i ako budu hteli da obeleže Dan zaljubljenih, hteti da u isto vreme urade i nešto praktično – da pogledaju film koji su oduvek želeli slično.
Oni u Danu zaljubljenih ne vide ništa posebno, pa nemojte da se začudite ako ga proslavite sami.

VODOLIJA

Vodolija je kreativna i inovativna, pa očekujte prijatna iznenađenja.
Ako su zaljubljene, žele da svu svoju pažnju usmere na voljenu osobu, pa će hteti da obeleže ovaj dan u intimnoj atmosferi. A ako su same, Vodolije će izaći sa društvom i opet će uživati.

RIBE

Ribe ne vole da plivaju same, pa će dati sve od sebe da ovaj dan provedu u nečijem društvu. Tog dana želeće da urade nešto što ranije nisu uradile, a u isto vreme će želeti i da ispune sve želje svom partneru.

Žena.rs.

Нема коментара:

Постави коментар