MENI

Gledateljkama “50 nijansi sive” podeljeni ulošci da ne navlaže sedišta u bioskopu

Svim gledateljkama hit filma “50 nijansi sive” podeljeni ulošci da ne navlaže sedišta u bioskopu. Kako ne bi bilo seksualne diskriminacije, svim su gledaocima podeljene pelene za odrasle za slučaj eventualne polucije tokom filma.

Najveći hrvatski kino distributer odlučio je u suradnji sa svojim sponzorom koji proizvodi higijenske potrepštine izaći u susret gledateljicama i gledateljima novog filmskog kino trash hita "50 nijansi sive".

Kako je film napravljen prema istoimenom romanu koji je oduševio ljubitelje lakog štiva nabijenog kvazierotikom, u upravi kina su procijenili da bi uzbuđenje zbog scena seksa moglo izmaći kontroli, te bi nastala golema šteta na sjedalima - piše hrvatski portal News Bar (naravno u šaljivom tonu!)

- Tu nam se ponudio naš sponzor sa svojim higijenskim ulošcima koje ćemo ponuditi gledateljicama, te pelenama za odrasle koje ćemo ponuditi gledateljima, a sve uz poruku da se slobodno prepuste svojem uzbuđenju bez straha od uneređivanja sjedala, jer naš sponzor jamči iznimnu snagu upijanja i sto posto suhoće - objašnjava nam šefica za odnose s javnošću kino distributera.

Stojeći u redu s nekim od gledatelja dobili smo i neke prve komentare.

- Inače me živciraju u kinu reklame ovog proizvođača pelena za odrasle kad ih puste prije filma. Skroz je čudno i neprimjereno... Ali znate što ću vam reći? Sad sam skoknuo do WC-a i obukao tu njihovu pelenu. Uopće nije loše. Jako je udobno. Čak sam se malo napeo da zapišam pelenu čisto da vidim kako upija... Evo već je suho. Sjajna tehnologija. Nisam imao poluciju od ranog puberteta, ali ako se slučajno sad dogodi za vrijeme filma, ova pelena će sve to zadržati na svom mjestu - siguran je Tvrtko Stipančić, diplomirani pravnik iz Osijeka, Ulica Stipe Šuvara 24, 3. kat, a koji je izrazio želju da zbog škakljivosti teme ostane anoniman, pa ćemo ga na kraju ove njegove izjave i cijelog ovog teksta potpisati samo sa T.S.(29).

News Bar

Нема коментара:

Постави коментар