MENI

Horoskop za april - travanj 2015.

Da, pre svega, pozicioniramo stvari. Mars je u Ovnu (bio) do poslednjeg dana marta. Merkur je još uvek u Ribama, do 7. aprila,. kao i Venera u Biku - do 11. aprila. Podsećamo, Venera je vladar ovog znaka i ona se tu oseća dobro. I to je važno u ovim danima kada je toliko nesigurnosti oko nas. Pogledajte u kojoj kući vam se nalazi znak Bika. Kuća kroz koju će u oom periodudana prolaziti Venera označava oblast života i/ili osobe u kojima možete naći oslonac u danima koji donose promene, ali i sreću hrabrima.


Evo i mesečnih prognoza za april 2015.

Ovan

Mesec u kojem ćete morati doneti niz vrlo bitnih odluka. Nalazite se na nekoj vrsti raskrsnice bilo da je reč o Ijubavi bilo da je reč o poslu. Na početku meseca ćete imati jednu jako prijatnu poslovnu ponudu. Sredina meseca već donosi prve probleme a kraj meseca već sa definisanim smernicama. Kakvim vreme će pokazati. Zdravlje će biti uglavnom stabilno.

Bik

Oko desetog umesecu morate biti jako obazrivi jer tih dana biće takav raspored zvezda koji može prouzrokovati probleme sa zakonom. Na sreću to neće ostaviti bitne posledice po vaš život. Za novo poznanstvo najbolji period je zadnja sedmica meseca. Sto se tiče novca ništa novo i bitno se neće dešavati. I dalje novca neće biti dovoljno. Moguća je virusna infekcija.

Blizanci

Početak meseca doneće jedno veliko razočarenje u osobu koju ste smatrali velikim prijateljem. Baš na ruševinama starog prijateljstva upoznaćete u trećoj sedmici jednu divnu osobu suprotnog pola. To prijateljstvo lako može prerasti u jednu ozbiljnu Ijubavnu vezu. Za kraj meseca ste planirali kratko putovanje koje se može otkazati. Zdravlje jako nestabilno.

Rak 

Sredinom meseca možete očekivati bolest jednog od roditelja ili nekog drugog starijeg člana porodice. Morate biti jako skoncentrisani jer će ta situacija iziskivati puno pažnje, vremena i Ijubavi. Posao neće doneti ništa novo. Kajem meseca je moguća promena smene ili kolega sa kojima radite. Bilo bi dobro da započnete sredjivanje nekoliko zuba.

Lav

Vi baš volite proleće i umete u njemu da uživate. Naravno ovo proleće nije onakvo kakvo vi sanjate.Proleće je ipak proleće. Prvog vikenda u mesecu srešće te jednu na prvi pogled vrlo čudnu osobu koja će vam otvoriti mnoge vidike. U trćoj dekadi je vrlo izvesno da ćete imati velikh problema na poslu i je moguć prestanak radnog odnosa. Patiće vas česte alergije.

Devica

Za vas koji se bavite umetnošću ili poslom koji ima dodira sa njom sledi niz neočekivanih priznanja. Razmišljaćete o napustanju posla koji vas psihički uništava ali na sreću nećete povući taj potez jer ipak od umetnosti se teško živi. Imaćete bezbroj divnih Ijubavnih trenutaka pogotovu u trećoj sedmici kad vas očekuje i jedno prijatno iznenadjenje. Problemi sa sinusima.

Vaga

Velika šansa da se već na početku meseca desi da ostanete bez posla koji i nije bio nekakav posao za kojim treba žaliti. Morate malo razmisliti pre nego se brzopleto upustite u poslove o kojima ništa ne zanate. Oko dvadesetog u mesecu ćete upoznati jednu osobu koja je jako razočarana u život i koja će vam otvoriti potpuno dušu. Obratite pažnju na urinarnu infekciju.

Škorpija

Mesec pun Ijubavnih afera. Smenjivaće jedna drugu. Trbaće vam mnogo strpljenja još više mudrosti da sve to izdržite. Sredinom meseca postoji mogućnost da optputujete na dva dana u jednu susednu državu. na tom putu ćete sklopiti prijateljsvo koje će vam otvoriti poslovne vidike. Cuvajte se prekomernog konzumiranja alkohola pogotovu zadnjeg vikenda u mesecu.

Strelac

Prva sedmica u mesecu će biti potpuno mirna, ništa bitno se neće dešavati. A onda kako mesec bude odmicao dešavaće se na smenu i lepe i ružne stvari. Posebno treba istaći da ćete za vreme praznika doživeti jedno nesvakidašnje iskustvo. To će vam pomoći da na partnera gledate potpuno drugim očima. Postoji realna opasnost da u tom periodu budete na kratko u bolnici.

Jarac

Sredinom prvw sedmice imaćete ozbiljnu svadju sa partnerom koja se može završiti raskidom. Naravno to se može sprečiti ali je veliko pitanje da li ono što treba da se desi treba odlagati. U trćoj sedmici otvoriće vam se ozbiljna mogućnost za bavljenje jednim mali rizičnim ali jako unosnim poslom. Dobro razmislite da li ste spremni na sva odricanaja. Ceste virusne infekcije.

Vodolija

Kritični dani u ovom mesecu su šesti i sedmi. Tada morate maksimalno biti pažljivi i obazrivi pogotovu u saobraćaju. Sredinom meseca bi ako sve to pregurate bez većih posledica nastupio period u kome ćete započeti druženje sa osobom koja se doselila u vaš komšiluk i koja ima ozbiljne planove sa vama. Bilo bi dobro posetite zubara i konačno započnete sredjivanje zuba.

Ribe

Mesec će započeti bolešću drage osobe za koju vas vezuju najlepša osećanja. Srećom sve to će se završiti na koliko-toliko prihvatljiv način. Sredinom meseca ćete početi da uživate u plodovima svog mukotrpnog rada. Samo tad morate ostati dosledni svojim stavovima. Upravo tad će se pojaviti osoba za koju niste ni znali da postoji a ona je zaljubljena u vas već dugo.

Mesečne prognoze sa: horoskopzadanas.com

Нема коментара:

Постави коментар