MENI

Beogradjanke nude seks otvoreno preko Interneta!

Da se upustimo u ovu priču odlučili smo pošto su do nas došli oglasi objavljeni na netu, u kojima se prostitucija ne skriva, kao obično, iza oglasa “za masažu”. Oglasi koje smo pronašli potpuno otvoreno sugerišu o čemu se radi, piše portal Mondo. Zapanjujući oglasi na Internetu preko kojih se eksplicitno reklamira prostitucija, sa sve fotografijama i cenovnicima, uverili smo se, vode direktno do beogradskih prostitutki.
 
Foto: Printscreen




Istraživali smo ko je i postavio te oglase i kako je moguće da se javno reklamira delo kažnjivo zakonom.

Da se upustimo u ovu priču odlučili smo pošto su do nas došli oglasi objavljeni na netu, u kojima se prostitucija ne skriva, kao obično, iza oglasa “za masažu”. Oglasi koje smo pronašli potpuno otvoreno sugerišu o čemu se radi.

Elitna devojka (19), prelepog lica, foto model, za galantnu gospodu, pisalo je na jednom od oglasa na kom je objavljena i fotografija na kojoj dominira obnažena zadnjica smeđokose devojke. Tu je i cena usluge – 100 evra, obaveštenje “u vašem ili hotelskom smeštaju”, kao i upozorenje da je oglas namenjen samo ozbiljnim mušarcima.

Reporter Monda pozvao je oglas i javila mu se ženska osoba po čijem bi se glasu moglo zaključiti da ima više od 19 godina, koja nam je potvrdila da usluge nudi devojka sa fotografije.

Ona je, međutim, posle svakog našeg pitanja i njenog kratkog odgovora prekidala vezu."To je devojka sa slike, sat druženja je 100 evra", prekid veze. "Da li ste iz Beograda?" “Da”. Opet prekid. "Iz kod dela Beograda?" odgovor “Sa Novog Beograda”. Prekid. Opet pitanje "Da li imate svoj smeštaj?" “Imam”. Ponovo prekid. "Gospodine, samo hotelski smeštaj." Prekid... Posle toga je više nismo zvali.

Pošto smo ostali šokirani činjenicom da je uopšte moguće objaviti takve otvorene seks oglase na Internetu, pozvali smo stručnjaka koji se razume u materiju internet oglašavanja, koja je u Srbiji i dalje za mnoge “špansko selo”, da nam pojasni pravne aspekte ovog problema, piše portal Mondo.

KOMPLETAN TEKS PROČITAJTE NA OVOM LINKU!




Нема коментара:

Постави коментар