MENI

Muškarac rođen bez penisa, imao seks sa sto žena

Foto: YouTube
Četrdesetogodišnji muškarac iz mančestera Endrju Vordl ima 40 godina i bogato seksualno iskustvo, bez obzira na to što je rođen bez penisa! Sada kaže da se umorio od laži i da je rešio da o svemu otvoreno govori u TV dokumentarcu!

U svom rodnom Mančesteru on je imao seks sa preko sto žena, sada je snimio dokumentarac u kojem otvoreno govori o svom životu, pre svega o zdravstvenoj anomaliji sa kojom je rođen.

Naime, on ima testise, ali ne i penis, a svoju tajnu je uspešno krio od najbližih.

Sada kaže da se umorio od laži i da je rešio da o svemu otvoreno govori u TV dokumentarcu, gde će objasniti na koji način je imao seks, ali i kako izgleda operacija koja omogućava da muškarac dobije funkcionalni polni organ. Traje 12 sati i veoma je komplikovana, ali može da promeni život.

Muškarci sa sličnim problemom, sa kojim se rađa jedan u šest miliona dečaka, se snalaze pomoću veštačkog penisa, specijalne proteze, insistiranja na seksu u mraku, izbegavanju dodirivanja...

"Istinu zna oko 20 odsto mojih bivših partnerki. Reagovale su različito, a jendom sam dobio pesnicu u nos", rekao je Endrju u intervjuu pre nekoliko godina.

Autor: mondo.rs

Нема коментара:

Постави коментар