MENI

Neverovatno šta su joj pronašli u glavi tokom operacije!

marionbrun / pixabay.com
Situacija je bila zabrinjavajuća: mlada devojka je imala problema da razume stvari koje je čitala i slušala, a kada je više ljudi pričalo u isto vreme, imala je poteškoća da shvati šta se oko nje dešava. Hirurg je bio šokiran onim šta je pronašao.

Nakon pregleda doktori su ustanovili da ona ima tumor u mozgu. Međutim, tokom operacije, hirurg je otkrio nešto zapanjujuće.

Tumor je zapravo bio „embrionski blizanac“.

Iako vam se sve ovo može učiniti kao horor priča, NBC je izvestio o ovom neobičnom slučaju Jamine Karanam sa Indijana univerziteta.

Ona je bila podvrgnuta operaciji mozga u Skullbase Institiutu u Los anđelesu. Njen hirurg dr Hrajr Šahinian tvrdi da je bio iznenađen kada je naišao na njenog embrionskog blizanca. Blizanac se nikada nije razvio, ali je pronađen sa „kostima, kosom i zubima“.

„Ovo je drugi put da se srećem sa nečim ovakvim, a verovatno sam izvadio preko 7.000 tumora. Ali najvažnije je da će devojka biti dobro“, izjavio je on.

Ovakve priče o embrionima blizanaca koji su pronađeni sasvim slučajno su krajnje neobične, ali ne i nemoguće, tvrde lekari.

Autor: Huffington Post

Нема коментара:

Постави коментар