MENI

Pet poza u seksu koje žene najviše vole!

Photo by imagerymajestic. FreeDigitalPhotos.net
Poput muškaraca i žene imaju omiljene položaje u seksu koji ih dovode do vrhunca strasti. Ženska mašta pokriva širok spektar položaja, ali postoje oni kojima žene jednostavno ne mogu odoleti...


1. Doggy style


Žene obožavaju ovaj položaj za koji mnoge smatraju da je najbolji, a posebno uzbuđenje će pružiti i muškarcu. Ova poza ne omogućava gledanje u partnera, ali je zato idealna za "šaptanje" vrućih reči.

2. Misionarska poza


Bez previše razmišljanja, svi znamo da je poza "muškarac na ženi" najpoznatija svima, ali žene je jednostavno obožavaju. Žene vole da dele intimu s partnerom pa će ih uvek uzbuditi blizina njegovog tela i romantični pogledi tokom odnosa. Žena će u ovoj pozi i najlakše doživeti orgazam.

3. Ples u krilu


Ovo je položaj koji vole i muškarci jer imaju savršen pogled na svoju partnerku, ali žene ga naprosto obožavaju: imaju priliku da "dominiraju", kontrolišu brzinu i stimulišu G tačku, što će ih na kraju lakše dovesti do orgazma.

4. Poza kašike


Ovo je jedna od najudobnijih poza u seksu, a često kažu da je za "lijene" jer niko ne mora da se previše muči... No, žene je vole jer ih pritom partner može ljubiti i grliti, a prema nekim istraživanjima muškarci u ovoj pozi mogu da izdrže jako dugo...

5. Seks "na nogama"


Ovaj stil daje prostora mašti, a dinamičnim i hrabrim ljubavnicama je omiljena poza. Ako je spontanost ono što vas uzbuđuje, onda svakako već danas isprobajte ovu pozu.

Izvor: Ordinacija


Pogledajte i: Otkirvene tajne seksa: Najomiljenija poza, najveća fantazija i omiljeni deo seksa

Нема коментара:

Постави коментар