MENI

„Gluvo doba noći“ Tonija Parsonsa za 99 dinara uz „Blic ženu“

Od 23. maja uz „Blic ženu“, možete kupiti novelu „Gluvo doba noći“ Tonija Parsonsa po ceni od samo 99 dinara. Ovo je napeti triler o mračnoj strani Londona. Priču nose živi i ubedljivi likovi na kojima se vidi Parsonsov pečat, a nama može biti zanimljivo što je pisac uspešno utkao u zaplet čak i predrasude koje svet ima prema Srbiji.

Glavni lik, londonski detektiv Maks Vulf, samohrani je otac, što je bilo i piščevo životno iskušenje, a Parsons mu je podario još neke sopstvene osobine. On boksuje, voli pank i nije hladan tip kao većina policajaca u krimićima.

Parsons je „Gluvo doba noći“ napisao kao kopču između dve knjige iz svog novog serijala. Triler „Jedan po jedan“ objavljen je krajem prošle godine a „Stare grobove“, drugu knjigu iz serijala o londonskom detektivu Maksu Vulfu, Laguna će objaviti za „Noć knjige“ koja će biti održana 12. juna.

Toni Parsons se proslavio pričama o odnosima između muškarca i žene, roditelja i dece, o čemu piše duhovito i istinito. Knjige su mu prevedene na 39 jezika i štampaju se u milionskim tiražima, pa je ovaj žanrovski iskorak ka kriminalističkom romanu bio iznenađenje koje se dopalo čitaocima.

Нема коментара:

Постави коментар