MENI

Lulu aplikacija: Žene ocenjuju muškarce!

Hm, i one su dočekale svojih pet (i više minuta)! Stvorena je nova aplikacija - Lulu - koja omogućava korisnicama pretraživanje baze podataka koja sadrži ocene muškaraca!!!



 
Kako da nije bilo dovoljno loše što vaše bivše devojke pričaju “strašne” priče o vama svojim prijateljima, sada imate sasvim nov razlog da postanete paranoični, zahvaljujući aplikaciji koja se zove Lulu.

Naime, Lulu koristi jedna od četiri devojaka. Pomoću nje žene dodeljuju svojim bivšim partnerima ili muškarcima sa kojima su izašle na sastanak atribute kako bi obavestile druge žene o njihovim dobrim i lošim stranama (možete pretpostaviti kako izgledaju negativni komentari).

Tako sledeća žena sa kojom izađete može da vas pronađe na ovoj aplikaciji i vidi “kakvi ste”. Možete biti povezani sa haštagovima kao što su: #jakeruke, #umedakuva, #epskiosmeh, #radnaetika (…), a lista se nastavlja unedogled.

Ako ste pristojan muškarac, vaš “rezultat” može biti jako pozitivan i vi ćete zadobiti simpatije žena i pre nego što izađu sa vama. Jedan od haštagova koje žene vole da vide je willactsilly (ponašaće se luckasto).

Međutim, ako su vaše Lulu etikete negativne konotacije, a vi želite da malo popravite sliku o sebi, zaboravite na to. Naime, tagovanje i ocenjivanje je dozvoljeno samo ženama koje se loguju na Lulu putem svojih Fejsbuk profila. Muškarci mogu da naprave profil na Lulu pomoću kojeg će (bespomoćno) pratiti ocenjivanje.

personalmag.rs

Нема коментара:

Постави коментар