MENI

Profesorka snimila pornić, djaci je "provalili" (VIDEO)

Osoba koja je za sada u lokalnim medijima imenovana kao "Lusi", a za koju se zna da je 35-godišnja majka dvoje dece i da je bila zaposlena kao profesor u gradu Češka Lipi, dobila je otkaz nakon što su je učenici "provalili" da se pojavljuje u porniću.



Ona se, naime, prijavila za audiciju za film u Pragu, a na snimku se jasno čuje kako govori da je zanima fitnes, da je majka dvoje dece, ali da ne živi sa mužem, a potom i da odgovara na više pitanja o seksu.

Potom se mazala uljem po telu i imala je seks sa muškarcem ispred kamera!

U svoju odbranu ona je rekla da su je "drogirali ljudi koji su snimali film"!



"Bio mi je potreban dodatni posao i našla sam oglas u kojem se traži skladno tela za foto snimanje. Mislila sam da je to za donji veš. Mislim da su me drogirali kokainom. Sigurna sam da je tamo bilo nešto. Moje ponašanje se menjalo i osećala sam se baš opušteno. Nikada ne bih uradila tako nešto u normalnim okolnostima", poručila je.

Film su otkrili njeni učenici. Kako se snimak pojavio na internetu, on se brzo raširio, a nije prošlo mnogo vremena kada su učenici videli poznato lice. Jedan od roditelja je potom obavestio školu, a direktor obrazovne ustanove joj je odmah uručio otkaz!

Autor: mondo.rs

Нема коментара:

Постави коментар