MENI

Svaki drugi Srbin ima problema s erekcijom!

Foto: imagerymajestic / freedigitalphotos.net
Hm, izgleda da se to ipka ne dešava samo drugima... Naime, rezultati istraživanja pokazala su da u Srbiji svaki drugi muškarac između 45 i 70 godina starosti ima problema sa postizanjem i održavanjem erekcije.
Decenijama, a verovatno i vekovima, taj je problem bio tabu, smatran sramnim i nečim o čemu se ne sme znati ni govoriti. I danas se on uvija u oblande isključivo “menadžerskog stresa” i “čisto organske disfunkcije”, ali je glavni uzrok nov, ubrzan i često neuredan stil života, rastrzanost i ekstremna opterećenost svim vrstama privatno-poslovnih problema.

Odsustvo erekcije nije samo problem za muškarce, koji se zbog toga osećaju frustrirano, već je to problem i za njihove dame koje, kako pokazuju istraživanja, sve češće “uskaču u tuđe krevete”!

Doktor Aleksandar Janičić urolog u Kliničkom centru Srbije potvrđuje rezultate istraživanja i kaže za “Alo!” da su uzroci psihogeni i organski, a da je najgora stvar što tek 10 odsto ljudi traži pomoć lekara!

"Ako u ovom času već tri meseca nemate erekciju ili je nezadovoljavajuća, vreme je da potražite pomoć. Svakodnevno imamo pacijente koji se stide da pričaju o svom problemu. Muškarcima koji imaju taj problem poljuljano je samopouzdanje i imaju strah od neuspeha. To ih dovodi u inferioran položaj i izbegavaju odnose sa partnerkama“, kaže on.

Нема коментара:

Постави коментар