MENI

"Kasandra" se vratila u Srbiju!

Sigurno je niste zaboravili! U svakom slučaju, izgleda de je vreme da se "obnovi grdaivo"! Hm... Nekada ultra-popularna serija "Kasandra", koja je, po mišljenju mnogih, započela "invaziju" latino-američkih sapunica na domaću televiziju, od 9. juna se ponovo emituje u Srbiji.





Kasandra, Randu, Luis David i ekipa iz venecuelanske sapunice vraćaju se na male ekrane na kanalu "Moja TV" u 15 i 21.30 (premijera), odnosno 11 i 12.30 (repriza). Biće emitovana kompletna serija, odnosno svih 150 epizoda.

"Kasandra" je ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najprodavaniji TV proizvod sa španskog govornog područja, a prikazivana je u više od 180 zemalja.



Priča o bogatašici zamenjenoj na rođenju, koja odrasta u putujućem cirkusu i doživljava avanture, romansu i izdaju, postigla je neverovatnu popularnost u regionu. Kolale su priče o tome da se, kada je Kasandra zatvorena u seriji, srpska javnost udružila da joj skuplja novac za advokata, a krajem devedesetih mnoge devojčice su dobile ime upravo po toj junakinji iz serije.

Glavni glumci Koraima Tores i Henri Soto posetili su našu zemlju i izazvali pravu pometnju tokom boravka u Srbiji.

mondo.rs

Нема коментара:

Постави коментар