MENI

Snimak "misteriozne svetlosti" na Topčideru postao internet hit (VIDEO)

Na YouTube-u je snimak "misteriozne svetlosti" na Topčideru za jedan dan imao je oko 100.000 pregleda. Teorije o tome šta je korisnik "Jutjuba" pod imenom Johnny Skejter zapravo snimio u četvrtak uveče šire se brže nego lapsus estradnih zvezda.



"Juče uveče oko devet sati sam vozio bajs u Topčiderskom parku kad smo videli ovo! Neko svetlo prvih par sekundi i onda neka devojka. Sledio sam se!Jel još neko video", napisao je autor u opisu videa.

Na internetu su se pojavile razne ideje o snimljenoj svetlosti. Jedni tvrde da je u pitanju optička varka, drugi da je snimanje filma, treći veruju u čuda, a četvrti... Četvrti zbijaju šalu.

"Nije laž! U Beogradu se juče pojavilo u našem parku. Svi su se sklonili u zgrade! Odjednom se spustio dim i nestao", šaljivo tvrdi Serbian Creeper.

Korisnik "Jutjuba" Marko iz Žarkova takođe glanca humor.

"To stvorenje sam prebio na svojoj terasi, pa je pobeglo u Topčider", piše Marko.

Ima i onih koji savetuju da se, "za svaki slučaj", sa poštovanjem ophodite prema svetlosti, a korisnik "Jutjuba" Aleksandar Janković tvrdi da je "to čudo verovatno otišlo u pravcu Grocke". Nismo čuli da je do Grocke stiglo, ali je definitivno dospelo u centar mašte Beograđana.

Blic

Нема коментара:

Постави коментар