MENI

POKLON: BUG - letnji broj časopisa 2015 (DOWNLOAD)

Posebno letnje izdanje popularnog kompjuterskog magazina BUG pokrenuto je kako bi se  popunila prazninu koja  nastupa sredinom leta jer je redovni Bug iz jula-srpnja dvobroj, pa sledeći izlazi tek krajem avgusta-kolovoza. Preuzmite besplatno digitalno izdanje na čak 122 stranice bogatog sadržaja!

 

Redakcija se ovog puta, kako kažu, posebno potrudila i priredila  najbogatiji Bug[2] do sada! Ima 122 stranice, pa ćete doista imati šta čitati ovog ljeta. Pri odabiru tema prednost je data tehnološkim opisima, reportažama i softverskim osvrtima.

Uostalom, dozvolimo redakciji da detaljnije predstavi svoje digitalno čedo:

"Cover story nam je usporedba fotoaparata na ponajboljim smartfonima koji se trenutačno nalaze u prodaji. Denis Arunović iz Bug Laba komparirao ih je u različitim situacijama i u skladu s time rangirao. Možda vas neki rezultati iznenade...

Dragan Petric je napravio ono što nije stigao za redovni Bug - dvoboj LG-a G4 i Samsung Galaxya S6, a to su trenutačno i dva najpoželjnija flagship smartfona na tržištu.

Imamo i jednu neobičnu reportažu, naime Damir Klemenčić posjetio je MineCon 2015 u Londonu, sveto mjesto za sve obožavatelje Minecrafta. Svijet za sebe.

Forumaš Friday dobio je na nagradnom natječaju slušalice NuForce NE750M, pa smo ga nagovorili da napiše kakvi su mu dojmovi; znači jednu pravu korisničku recenziju.

Oleg Maštruko analizirao je crowdfunding scenu u Hrvatskoj, Darko Galić napravio pregled najkorisnijih programa za ekipu koja se bavi airsoftom, Matija Gračanin daje vam upute kako čitati stripove na smartfonima i kako nadomjestiti MS-ov Media Center na PC-ju, a Miro Rosandić savjetuje što igrati ovog ljeta na mobitelima ili tabletima. Ljubiteljima programiranja namijenjen je osvrt Tončija Jukića o tzv. draw callsima.

I uz to pripremili smo malo ponavljanja gradiva, opet iz sfere novih tehnologija, malo probranih napisa naših kolumnista i znanstvenika s Bug Onlinea."


Posebno letnnje digitalno izdanje Bug[2] možete čitati ili preuzeti na više načina i na nekoliko platformi:


-  možete besplatno preuzeti PDF, na ovom linku

- izravno na Bug Onlineu, uz preporuku da koristite Silverlight, a ako ga nemate, onda može poslužiti i bilo koji HTML preglednik;

- na iPadu, preko besplatne aplikacije "Bug";

- na svim Windows 8.1 (ili novijim) uređajima, preko besplatne aplikacije "Bug & Mreža";

Нема коментара:

Постави коментар