MENI

Tražio je 34 godine Veru, izgubljenu ljubav sa letovanja, i našao ju je!

Život ispisuje i ovakve ljubavne storije... Uporni Francuz Žan Filip  34 godine je tražio izgubljenu ljubav s hrvatskog ostrva Zlarina, a sada mu je iz ove zemlje stiže divna vest – gospođa je pronađena!

foto: facebook/Turistička zajednica Zlarin



Pedesetjednogodišnji turista iz Francuske upoznao je fatalnu Veru davne 1981. godine, a Hrvatica je očigledno ostavila takav utisak na njena da je 34 godine pokušavao da je pronađe. Bez obzira što se u međuvremenu oženio i osnovao porodicu. U celu akciju pronalaska Vere uključila se i Turistička zajednica Zlarina.

“Evo jedan nesvakidašnji upit. Gospodin iz Francuske već dugi niz godina traži ovu osobu koju je upoznao leta 1981. godine na Zlarinu. Kaže da zbog jezika, udaljenosti i istorijskih događaja nikad u tome nije uspeo. Možda mu mi možemo pomoći? Šta vi mislite? Da li je poznajete?”, napisali su na svojoj Fejsbuk stranici i priložili stare fotografije, te odmah pokrenuli ljude da krenu u akciju.

Potraga nije dugo trajala jer je nekoliko sati kasnije na stranici osvanuo sledeći status.

“I tako je naša ‘Ljubavna potraga’ ili samo ‘Potraga za starom prijateljicom’ uspešno završena! Gospodin Žan Filip se svima koji su učestvovali zahvaljuje na pomoći. Sada ćemo im dati malo mira i tišine da nadoknade izgubljeno vreme, a možda nam se jave s nekim zanimljivostima (kada sami budu hteli)”, napisali su.

Нема коментара:

Постави коментар