MENI

"Jesen samuraja" - nova domaća romantična komedija

Scenarista Dimitrije Vojnov, reditelj Danilo Bećković i producent Marko Paljić započeli su prvu fazu snimanja novog domaćeg igranog filma pod nazivom "Jesen samuraja", saopštila je distributerska kuća "Taramaunt".
Izvor: Medija Centar Beograd


Ekipa filma "Mali Budo", koji je imao više od 400.000 gledalaca u regionu, ponovo je na okupu, a film će se snimati u saradnji sa Filmskim centrom Srbije, Republičkim zavodom za sport, Karate savezom Srbije, DIF - om, Antidoping agencijom, Opštinom Vračar i Opštinom Bečej.

Glavne uloge pripale su Petru Strugaru i Hristini Popović, a u ansamblu su i Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Katarina Žutić i Miodrag Miki Krstović.

"Jesen samuraja" je romantična komedija sa mnogo smeha i nežnih osećanja.

Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu.

Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović), vezuje se za nju i njenog malog sina Vukašina.

Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da, osim karatea, ne ume ništa drugo.

Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesno komičnih situacija.

Нема коментара:

Постави коментар