MENI

Kreativni konkurs, na poklon tri iPad uređaja!

Povodom premijere AMC serije „Into The Badlands“, 17. novembra je počeo kreativni konkurs koji se u saradnji sa televizijskim AMC kanalom organizuje za korisnike mts TV-a na  mts Facebook stranici. Za najbolje su pripremljeni  promo pokloni – tri iPad uređaja.  

Foto: promo amc / mts.rs

Da biste dobili ovaj vredan poklon, potrebno je da pažljivo pratite epizode „Into The Badlands“,  i da tačno odgovorite na pitanje vezano za seriju, ali i  da pri tome budite i maštoviti.Tri  pitanja koja se odnose na seriju, po jedno pitanje nedeljno, tokom tri nedelje (svakog utorka, 17. i 24. novembra i 1. decembra), biće postavljena na pomenutu Facebook stranicu, objavio je mts.rs.

Šta treba da uradite? Dovoljno je da osmislite najoriginalniji način na koji ćete da prikažete/ ispišete tačan odgovor koji, od utorka do petka (u ponoć), treba da postavite kao komentar ispod posta sa pitanjem. Odgovor na pitanje možete da nacrtate, prikažete u stihu, postavite u vidu fotografije, kao video klip ili na neki drugi duhovit i maštovit način.

Svakog ponedeljka će na  mts Facebook stranici biti objavljeno ime dobitnika iPad uređaja, odnosno mts TV korisnika čiji je tačan odgovor, po mišljenju komisije, prikazan na najkreativniji način.

„Into The Badlands“ se premijerno emituje svakog ponedeljka od 22.00 časa na AMC kanalu, u okviru Osnovnog mts TV paketa, na kanalu 256.

Prvo pitanje vas očekuje već u utorak, 17. novembra 2015. Odgovorite tačno na pitanje, budite maštoviti i originalni i iPad može biti vaš!

Нема коментара:

Постави коментар