MENI

Recept za prevenciju raka: Ova tri sastojka svi imate u kući!

Naučnici i lekari ulažu puno truda da naprave pomak u lečenju i prevenciji opake bolesti. Američka doktorka Kerolin Anderson je objavila jednostavan recept za prevenciju ove opake bolesti. Za ovaj recept su potrebna samo tri sastojka: maslinovo ulje, crni biber i kurkuma.
 
Photo credit: jmiltenburg from morguefile.com


Mešavina ovih sastojka može se koristiti za salatu, kuvana jela kojima se dodaje na kraju, a može se konzumirati odmah. Preporučeno je uzimati više puta dnevno što je češće moguće.

Svi sastojci su prirodni i nema nuspojava. Recept je istočnoindijski a doktorka Anderson veruje da su ti sastojci jedan od razloga zašto u tom delu sveta ljudi imaju manje šanse da obole od raka.

Mogućnost da žena oboli od raka dojke je 5 puta veća u Severnoj Americi nego na istoku Indije. Obolelih od raka pluća ima 8 puta manje, od raka creva 9, a raka prostate 15 puta manje nego u Americi.

Doktorka Kerolin Anderson kaže da razlog tome može biti i to što su Amerikanci izloženi većem broju kancerogenih materija u neposrednoj okolini. Ona podseća da su testovi na miševima pokazali da su oni kojima je davana kurkuma imali manje ili gotovo nokakve šanse da obole od raka uprkosu izlaganju kancerogenima.

Kurkuma se u probavnom traktu skoro ne razgrađuje, a biber povećava učinkovitost kurkume za 200 posto. Kerolin Anderson zato naglašava da je mešavina ova tri sastojka izrazito delotvorna u prevenciji raka.

(Izvor: rs.n1info.com)

Нема коментара:

Постави коментар