MENI

Kako da tesirate vašu vezu samo jednim pitanjem?

Bilo bi dobro da partneri svoju vezu s vremena na vreme testiraju, bez obzira koliko im je u njoj trenutno dobro. 

Foto: photl.com

Ako želite da znate "na čemu ste" i testirate svoju vezu dovoljno je da postavite samo jedno pitanje - da li je vašem partneru bitno vaše mišljenje?

Američki voditelj i komičar Set Mejers poručio je ženama da ni sekund ne gube s muškarcem koji ne želi da čuje njeno mišljenje ili savet.

U kvalitetnom ljubavnom odnosu partner mora da vas uključi u proces donošenja svojih odluka i upravo tako pokazuje poštovanje prema vama.  Ako ne predstavljate faktor u donošenju odluka, to znači da on sebe ne vidi sa vama na "duže staze" i zato razmislite da li takav odnos zaista želite?

2 коментара:

  1. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
    +381 61 10 14 283 VIBER

    ОдговориИзбриши
  2. Zdravo zelim da pohvalim vidovitu ruzu koja mi je pomogla u vezi mog deteta koje je imalo urok na sebi jos od malena..niko nije godinama mogao da mi pomogne u vezi toga sa cerkom. Muz me je ostavio samu sa detetom. I onda sam preko preporuke nasla majku Ruzu koja je jedina uspela da skine urok sa mog deteta i uspela je da mi vrati mog muza samo zahvaljujuci njoj imamo sada prelep zivot. Ako imate slicnih problema javite se njoj
    +381 61 10 14 283 VIBER

    ОдговориИзбриши